Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ακυρώνεται η αποψινή συναυλία των Placebo στη Μονή Λαζαριστών

Η αποψινή συναυλία στη Μονή Λαζαριστών ακυρώνεται λόγω ασθένειας ενός μέλους της μπάντας - Η ανάρτηση του δημοφιλούς ροκ συγκροτήματος.

Ακυρώνεται η συναυλία του δημοφιλούς ροκ συγκροτήματος Placebo στη Μονή Λαζαριστών, στη δυτική Θεσσαλονίκη, που ήταν προγραμματισμένη για απόψε. 

Όπως έγινε γνωστό από τη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook, η συναυλία ακυρώνεται λόγω ασθένειας ενός μέλους της μπάντας. Ετσι, με σύσταση του γιατρού δεν θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη εμφάνιση.

Οι Placebo απολογούνται για την ταλαιπωρία και αναφέρουν πως ελπίζουν να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν την αυριανή συναυλία στην Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων.

Από την πλευρά της η Μονή Λαζαριστών κάνει λόγο για μονομερή απόφαση από πλευρά του συγκροτήματος που αφήνει έκθετη τη Μονή στους εκατοντάδες θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και ειδικότερα σε αυτούς που δεν θα το πληροφορηθούν εγκαίρως και θα έρθουν στη Μονή Λαζαριστών.

Σημειώνεται πως το γκρουπ έχει ακυρώσει λόγω της Covid και συναυλίες στο Βουκουρέστι, στη Ρουμανία, αλλά και στα Σκόπια, στη Βόρεια Μακεδονία. 

Η ανακοίνωση:

 

 

 

Τι λέει η Μονή Λαζαριστών:

«Με έκπληξη η εταιρεία παραγωγής και το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών ανακοινώνουν την επιλογή του συγκροτήματος PLACEBO να μην εμφανιστεί στην προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη 20/7/2022 συναυλία, και ενώ είχε ετοιμαστεί ο χώρος, είχε ολοκληρωθεί και δοκιμαστεί ο ήχος και ήταν όλα έτοιμα να γίνει η συναυλία στην ώρα της.

»Η μονομερής απόφαση αυτή μας καθιστά έκθετους στους εκατοντάδες θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και ειδικότερα σε αυτούς που δεν θα το πληροφορηθούν εγκαίρως και θα έρθουν στη Μονή Λαζαριστών, αρκετοί από μακριά.

»Ζητούμε την κατανόηση σας και παρακαλούμε να μην προσέλθετε στον χώρο».