Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ακυρώθηκε πτήση για Άμστερνταμ - Περίμεναν 1,5 ώρα στο αεροπλάνο! (φωτο+vid)

Μετά από πολύωρη καθυστέρηση και παραμονή μέσα στο αεροσκάφος, ακυρώθηκε η πτήση της Transavia για Άμστερνταμ - Θα καταλύσουν σε ξενοδοχεία

Απίστευτη ταλαιπωρία και νεύρα προκλήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στους πολίτες που θα ταξίδευαν στο Άμστερνταμ με πτήση από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης καθώς το αεροσκάφος δεν απογειώθηκε ποτέ.

Η πολύ ισχυρή κακοκαιρία Eunice που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη βορειοδυτική Ευρώπη και αναμένεται να χτυπήσει και την Ολλανδία, με σφοδρότατους ανέμους, χάλασε τα σχέδια όσων σχεδίαζαν να ταξιδέψουν με την πτήση των 12:40 της Transavia για το Άμστερνταμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις οι πολίτες έφτασαν στην πύλη για να αναχωρήσουν, τους ενημέρωσαν πως λόγω των καιρικών συνθηκών θα υπήρχε μία καθυστέρηση 3 περίπου ωρών και η πτήση θα έφευγε τελικά στις 4:30 το μεσημέρι.

Όμως, η ταλαιπωρία δεν σταμάτησε εκεί καθώς ενώ οι ταξιδιώτες επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο λίγο πριν τις 4, ενημερώθηκαν για περαιτέρω καθυστέρηση με αποτέλεσμα να μείνουν έως τις 5 μέσα στο αεροσκάφος, δηλαδή για περίπου 1,5 ώρα. Λίγο μετά τις 5 η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε στους επιβάτες ότι η πτήση... ακυρώνεται και επαναπρογραμματίζεται για αύριο στις 8 το πρωί.

Όσοι ταξιδιώτες δεν έχουν τη δυνατότητα διαμονής, θα καταλύσουν σε ξενοδοχεία, παροχή της εταιρείας, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες, τους δόθηκε και... 3,5 ευρώ αποζημίωση για να αγοράσουν σνακ και νερό.