Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022
x

ΟΑΣΘ: ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ - ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ την Πέμπτη 11 Αυγούστου καθώς οι εργαζόμενοι ανέστειλαν την τετράωρη στάση εργασίας.

Αναστέλλεται η τετράωρη στάση εργασίας που είχαν προκηρύξει οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ την Πέμπτη 11 Αυγούστου, όπως αποφασίστηκε από το Συνδικάτο των Εργαζομένων. Έτσι τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ την ημέρα εκείνη θα κυκλοφορούν κανονικά στους δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, οι εργαζόμενοι του Οργανισμού προχώρησαν σε αυτήν την απόφαση λόγω της ανάληψης των καθηκόντων από τον νέο πρόεδρο του ΟΑΣΘ, Κώστα Ταγγίρη. Η απόφαση αυτή αποτελεί κίνηση καλής θελήσεως από τους εργαζομένους προς τον νέο πρόεδρο που αντικατέστησε τον Γιώργο Σκόδρα.

Διαβάστε σχετικά - ΟΑΣΘ: Μπαράζ κινητοποιήσεων και μέσα στον Αύγουστο - Ημέρες και ώρες

Σημειώνεται πως ο Αύγουστος, σε συνέχεια του Ιουλίου, ήταν μήνας κινητοποιήσεων για τους εργαζομένους, οι οποίοι είχαν προκηρύξει τέσσερις στάσεις εργασίας στις 2, στις 11, στις 25 και στις 30 Αυγούστου, από τις 11:00 έως τις 15:00, με βασικό αίτημα να δοθεί λύση με τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας, που ακόμα εκκρεμεί.

Έτσι, μετά την αναστολή της στάσης για την ερχόμενη Πέμπτη μένει να φανεί αν θα πραγματοποιηθούν κανονικά οι δύο επόμενες προγραμματισμένες στάσεις για τις 25 και τις 30 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται πως το Συνδικάτο είχε δηλώσει αποφασισμένο να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις του την περίοδο της ΔΕΘ, εάν δεν δοθεί λύση με τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ