Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν για τα παιδιά εμβολιαστικά κέντρα τρεις Κυριακές του Ιανουαρίου

Τα παιδιά θα μπορούν να εμβολιαστούν τις Κυριακές 16, 23 και 30 Ιανουαρίου στο ΑΧΕΠΑ, το Ιπποκράτειο, το ΚΥ Θέρμης και το ΚΥ 25ης Μαρτίου.

Ανοιχτά και τις Κυριακές θα είναι τα εμβολιαστικά κέντρα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης για τον εμβολιασμό παιδιών αλλά και για το εμβόλιο της Moderna.

Στη Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα τα παιδιά θα μπορούν να εμβολιαστούν τις Κυριακές 16, 23 και 30 Ιανουαρίου στο ΑΧΕΠΑ, το Ιπποκράτειο, το Κέντρο Υγείας Θέρμης και το Κέντρο Υγείας 25ης Μαρτίου.

Τις ίδιες ημερομηνίες θα είναι ανοιχτά για τα παιδιά τα εμβολιαστικά κέντρα στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών στη Χαλκιδική, στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της 4ης ΥΠΕ, «για τη διευκόλυνση των πολιτών που επιθυμούν να εμβολιαστούν, σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας εμβολιαστικά κέντρα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης για τον εμβολιασμό παιδιών και για το εμβόλιο MODERNA, θα λειτουργήσουν και τις Κυριακές μηνός Ιανουαρίου 2022 (με ραντεβού μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr)».