Skip to main content

Αυτή θα είναι η Βασίλισσα του Καρναβαλιού της Θεσσαλονίκης - Αναδείχθηκε με... likes (φωτo)

Η άτυπη ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε μέσω της ομάδας του καρναβαλιού στο Facebook

Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα που προέκυψε σχετικά με το ποια θα είναι η βασίλισσα του καρναβαλιού της Θεσσαλονίκης, το οποίο, αν και δεν έχει αδειοδοτηθεί, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί υπό τη μορφή συλλαλητηρίου, την προσεχή Κυριακή.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε στη σελίδα του Καρναβαλιού Θεσσαλονίκης η Θένια Δρακοπούλου, μία εκ των διοργανωτών, αναδείχθηκε νέα βασίλισσα με ανοιχτή ψηφοφορία μέσω... likes.

Διαβάστε- Θεσσαλονίκη: Αναζητείται... Βασίλισσα για την καρναβαλική παρέλαση-συλλαλητήριο

Όπως προέκυψε, η χρήστης του Facebook Άννα Λίγκα μάζεψε τα περισσότερα «μου αρέσει» στη συγκεκριμένη άτυπη ψηφοφορία.

«Αγαπημένες μου και αγαπημένοι μου Θεσσαλονικείς. Η Νέα μας Βασίλισσα είναι η Anna Liga. Καθότι μέχρι στιγμής μάζεψε τα περισσότερα Like. Όλες όμως οι κοπέλες που θέλουν να είναι οι Πριγκιποπούλες θα το δηλώσουν σε αυτήν την ανάρτηση με σχόλιο είτε εναλλακτικά μπορούν να βρίσκονται και να περιμένουνε πίσω από το άρμα της Βασίλισσας που θα είναι παρκαρισμένο και θα περιμένει κοντά στο ύψος της ΧΑΝΘ. Να έχουμε κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο. Μπορούμε λοιπόν να έχουμε και πριγκιποπούλες που ακολουθούν το άρμα της Βασίλισσας!!! Θα περάσουμε τέλεια!!!» αναφέρει στη σχετική δημοσίευση η Θένια Δρακοπούλου.

Η βασίλισσα του καρναβαλιού της Θεσσαλονίκης:

Image