Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διακινητές έκρυβαν δύο μετανάστες στο πορτ παγκάζ

Αστυνομικοί συνέλαβαν δύο Ιρανούς διακινητές που μετέφεραν μετανάστες που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων στο πορτ-παγκάζ.

Δύο Ιρανούς ηλικίας 27 και 26 ετών που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, συνέλαβαν Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες (04-09-2021) στην Εγνατία Οδό, πλησίον διοδίων Ασπροβάλτας, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας ακινητοποίησαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο προηγουμένως είχαν πραγματοποιήσει σήμα στο ύψος του Κόμβου Κερδυλλίων, προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος.  

Κατά την ακινητοποίηση του οχήματος ο οδηγός (27χρονος) και ο συνοδηγός (26χρονος) προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή, πλην όμως συνελήφθησαν παρά την αντίσταση που προέβαλαν.

Εντός του οχήματος, και συγκεκριμένα στο πορτ παγκάζ, βρέθηκαν δύο μεταφερόμενοι αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια, ενώ ταξιδιωτικών εγγράφων στερούνταν τόσο ο οδηγός, όσο και ο συνοδηγός