Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ

Νέες θέσεις για την πρώτη συναυλία του πασίγνωστου τραγουδιστή Ενρίκε Ιγκλέσιας στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου.

Επιπλέον αριθμό θέσεων για την πρώτη συναυλία του Ενρίκε Ιγκλέσιας στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της περιοδείας «All The Hits Live», με τιμές εισιτηρίων από 39 ευρώ, εξασφάλισε η διοργανώτρια εταιρεία ARTBG σε συνεννόηση με το PAOK Sports Arena, τον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας. Ο πασίγνωστος τραγουδιστής θα έρθει για πρώτη φορά στην πόλη την Κυριακή 27 Οκτωβρίου.

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας παραμένει μια εμβληματική φιγούρα που κατατάσσεται μεταξύ των πιο ισχυρών τραγουδιστών της σύγχρονης pop μουσικής, προκαλώντας έντονα συναισθήματα κάθε φορά που εμφανίζεται στη σκηνή.

«Για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του στην Ελλάδα, το Latin αστέρι θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για μια μεγαλειώδη συναυλία στο PAOK Sports Arena, έχοντας προκαλέσει φρενίτιδα σε εκατομμύρια ανθρώπους καταλαμβάνοντας μια θέση στην καρδιά τους», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

"Bailamos", "Rhythm Divine" ή "Be With You" και οι τελευταίες επιτυχίες όπως: Duele El Corazon, Subeme La Radio, El Baño, Move To Miami ή το τελευταίο I Do not Dance (Without You) είναι στην κορυφή των δημοφιλέστερων charts σε όλο τον κόσμο.

«Στις μέρες μας κανένας άλλος καλλιτέχνης της pop μουσικής δεν πραγματοποιεί τόσες πολλές επιτυχίες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ακόμη και όποιος γνωρίζει ελάχιστα για τη σύγχρονη μουσική σκηνή είναι σε θέση να τραγουδήσει μια από τις μελωδίες του», προστίθεται στην ενημέρωση, που συνεχίζει: «Ο Ενρίκε θεωρείται ο πρεσβευτής της σύγχρονης pop κουλτούρας του 21ου αιώνα».

Η περιοδεία του Ιγκλέσιας “All The Hits Live” περιλαμβάνει ένα σύγχρονο stage και πολλά ειδικά εφέ με δυο σκηνές συνολικού εμβαδού 600m2, ένα φωτεινό τείχος LED των 500m², που σημαίνει δύο φορές περισσότερο φως και πυροτεχνικά εφέ.

Επιπλέον, μία νέα τεχνολογία λέιζερ έρχεται ειδικά από την Αμερική συνοδευόμενη από ήχο δύο φορές ισχυρότερο, χάρη στον ηχητικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Όλη αυτή η μεγαλειώδης παραγωγή έρχεται στη Θεσσαλονίκη με 9 φορτηγά, πριν από τις συναυλίες του Eνρίκε στο Μιλάνο και τη Μπρατισλάβα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

27 Οκτωβρίου 2019
Ώρα Έναρξης: 20:00

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Π.Α.Ο.Κ

Τιμές εισιτηρίων από 39€

Προπώληση Εισιτηρίων:

H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ συνεχίζεται για νέες θέσεις που προέκυψαν σε συνεννόηση με το χώρο διεξαγωγής από τη VIVA.GR

Παραγωγή: ARTBG

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: THEFUTURECATS.COM
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ