Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Μενεμένη

Tη σκυτάλη πήρε η εκδήλωση ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και η συναυλία του Νίκου Ζιώγαλα στην Πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη.

Με επιτυχία συνεχίστηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και το απόγευμα της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον δήμο, μετά το “Santa Walk” στη Μενεμένη, το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Πλατεία Επταλόφου στους Αμπελόκηπους και τη συναυλία των Onirmara την Πέμπτη 12/12, τη σκυτάλη πήρε η εκδήλωση ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου και η συναυλία του Νίκου Ζιώγαλα στην Πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη.



Όπως τονίζει ο δήμος, σκανδαλιάρικα ξωτικά διασκέδασαν με πρωτότυπες ξωτικοδοκιμασίες και πολλές εκπλήξεις τους μικρούς φίλους, ενώ η βραδιά συνεχίστηκε με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον δήμαρχο, πλαισιωμένου από τα αγγελάκια των παιδικών σταθμών της Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης και χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την παιδική χορωδία, των Μουσικών τμημάτων Μενεμένης. Ακολούθησε ζωντανό πρόγραμμα από τον Νίκο Ζιώγαλα και τους “On the Road”.



Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις διαδέχθηκαν η μια την άλλη με δόσεις ροκ, έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου όπως συνηθίζει να κάνει στις ζωντανές του εμφανίσεις ο γνωστός καλλιτέχνης.