Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Γαλανόλευκη... Παρασκευή αντί για Black Friday ζητούν οι Ενωμένοι Μακεδόνες

Καλούν τους πολίτες σε Γαλανόλευκη Παρασκευή και πιο συγκεκριμένα να στηρίξουν ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, όπως και τα καταστήματα της γειτονιάς.

Δεν πρόκειται να λείψουν τα ευτράπελα και αυτή τη Black Friday στις 25 Νοεμβρίου, όπου τα καταστήματα κατά τη διεθνή πρακτική πραγματοποιύν μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις.

Στη Θεσσαλονίκη όπου για μια ακόμα χρονιά θα «τιμηθεί» η Μαύρη Παρασκευή, η παράταξη των «Ενωμένων Μακεδόνων» γνωστή για το μπάρμπεκιου με χοιρινά σουβλάκια κια αλκοόλ στα Διαβατά κατά των μεταναστών, αποφάσισε να... πρωτοτυπήσει.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση καλούν τους πολίτες σε «Γαλανόλευκη Παρασκευή» και πιο συγκεκριμένα να στηρίξουν ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, όπως και τα καταστήματα της γειτονιάς.

Η ανακοίνωση:

Απέναντι στην ξενόφερτη Black Friday για μια ακόμα χρονιά οι Ενωμένοι Μακεδόνες αντιπροτείνουμε τη ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! Στηρίζουμε τα Ελληνικά προϊόντα, υπηρεσίες, εταιρίες κτλ. Στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας! Στηρίζουμε εμάς! Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, Πλατεία Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη 18.00μμ. Όλοι εκεί!