Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Γλαστράκια με λουλούδια στις μητέρες προσέφερε ο Ζέρβας (φωτο+vid)

Η δράση πραγματοποιήθηκε από τον δήμο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του εορτασμού της Γιορτής της Μητέρας που εορτάζεται σήμερα.

Γλαστράκια με λουλούδια πρόσφεραν το πρωί της Κυριακής σε διερχόμενες μητέρες στη Νέα Παραλία ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σωκράτης Δημητριάδης.

Η δράση πραγματοποιήθηκε από τον δήμο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της Γιορτής της Μητέρας που εορτάζεται σήμερα.

Ο κ. Ζέρβας τόνισε ότι «σήμερα γιορτάζουμε το πιο αγαπημένο μας πρόσωπο. Η γιορτή της πάντα είναι μέσα στον Μάη οπότε μαζί με την άνοιξη έρχεται και η προσφορά που μπορούμε να κάνουμε στον άνθρωπο που ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα μας, τη μητέρα μας. Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες, παντού στον κόσμο και να είναι πάντα γερές και δίπλα μας».

Από την πλευρά του ο κ. Δημητριάδης υπογράμμισε πως «αυτά που είπε ο δήμαρχος είναι αυτά που σκεφτόμαστε και είναι μέσα στο μυαλό μας πάντα γιατί μάνα είναι μόνο μια. Για την οικογένειά μου είναι και διπλή γιορτή γιατί η γυναίκα μου εκτός από μητέρα τη λένε και Θωμαή. Εύχομαι σε όλες τις μανούλες χρόνια πολλά και με μεγάλες αντοχές για να αντέχουν τις δυσκολίες που απαιτεί η εποχή μας».

Οι γλάστρες με τις πετούνιες ήταν περίπου 2.000, ενώ είναι τοποθετημένες πλησίον του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.