Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τhe MOM event από την Κλινική Γένεσις

Περισσότερα από 1.100 άτομα συνολικά συμμετείχαν στη ξεχωριστή αυτή εκδήλωση που στόχο είχε την ενημέρωση για όλες τις πτυχές της μητρότητας μέσα σε ένα γιορτινό περιβάλλον

Σε μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της μετά- Covid περίοδου στη Θεσσαλονίκη εξελίχθηκε το “The Μom Event”, η Γιορτή για τη Μητρότητα,  που διοργάνωσε η κλινική Γένεσις του ομίλου Euromedica, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace.

Νέες μαμάδες, έγκυες γυναίκες και οι συνοδοί τους, περισσότερα από 1.100 άτομα συνολικά συμμετείχαν στη ξεχωριστή αυτή εκδήλωση που στόχο είχε την ενημέρωση για όλες τις πτυχές της μητρότητας μέσα σε ένα γιορτινό περιβάλλον.     

Εξειδικευμένα στελέχη της Κλινικής ήταν εκεί για να συζητήσουν, να λύσουν απορίες, να δώσουν χρήσιμες συμβουλές στους επισκέπτες. Την εκδήλωση συμπλήρωσαν ειδικά σχεδιασμένα work shops, που  λειτούργησαν  στη δεύτερη  αίθουσα του event.

H εκδήλωση έκλεισε με τη μεγάλη κλήρωση για τα 34 δώρα που πρόσφεραν η Κλινική Γένεσις και οι  18 χορηγοί του Mom Event.  Ανάμεσα στα δώρα ήταν και η προσφορά 2 τοκετών σε σουϊτα  στη Κλινική.

Ευχαριστούμε όλες τις μητέρες που στήριξαν την εκδήλωση και όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, δίνοντας την υπόσχεση ότι  το “Τhe mom event 2” θα είναι μεγαλύτερο, ακόμη καλύτερο και βέβαια αφιερωμένο σε όλες τις μητέρες που χρειάζονται κάποιον στο πλευρό τους στο όμορφο ταξίδι της εγκυμοσύνης και της μητρότητας!   

Λίγα λόγια για την κλινική Γένεσις του Ομίλου Euromedica:

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, η κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ αποτέλεσε κάτι παραπάνω από ένα Μαιευτήριο: έναν οργανισμό υγείας για τη Γυναίκα– πρότυπο στη Βόρειο Ελλάδα.

Περίπου το 40% των παιδιών που γεννιούνται κάθε χρόνο στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης αντικρίζουν για πρώτη φορά τον κόσμο στην Κλινική Γένεσις, η οποία υποδέχεται ετησίως περισσότερους  από 7.000 νοσηλευόμενους και 7.000 εξωτερικούς ασθενείς.

Πλέον, η Γένεσις, στις εγκαταστάσεις της οποίας λειτουργεί και η μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής Fertilia,  λειτουργεί ως γενική κλινική. Τα τμήματα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας πλαισιώνονται από το τμήμα  Γενικής Χειρουργικής, για άντρες και γυναίκες, στο οποίο διενεργούνται κάθε είδους χειρουργικές επεμβάσεις, ανοικτά και λαπαροσκοπικά . Επίσης λειτουργεί τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής, από τα καλύτερα στην Ελλάδα, καθώς και Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων (ΜΕΘ) και  ξεχωριστή Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ). Το έμπειρο   ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με τον προηγμένο εξοπλισμό,  τα σύγχρονα απεικονιστικά και εργαστηριακή τμήματα εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η Κλινική.