Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επισήμως για την τρίτη δημαρχιακή θητεία στον δήμο Παύλου Μελά ο Δεμουρτζίδης

Ο δήμαρχος Παύλου Μελά ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του - «Όλοι μαζί… “Δημιουργούμε το αύριο” για τον δήμο Παύλου Μελά!»

Εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα είναι ο δήμαρχος Παύλου ΜελάΔημήτρης Δεμουρτζίδης, διεκδικώντας τρίτη θητεία στον δημαρχιακό θώκο.

Ο δήμαρχος ανακοίνωσε, μέσω Facebook, επισήμως την υποψηφιότητά του αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Υποσχεθήκαμε να δουλέψαμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, δίνοντας “συνέχεια στη συνέπεια”! Σήμερα, έναν χρόνο πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές, τον Οκτώβριο του 2023, συνεχίζουμε με τον ίδιο στόχο και την ίδια επιθυμία να δούμε την υλοποίηση του οράματός μας, όπως την πρώτη ημέρα. Με γνώση, με αξιοπιστία, με ήθος, με ειλικρίνεια, με υπευθυνότητα, με αφοσίωση, με ξεκάθαρους στόχους και πάνω από όλα με εμπειρία και ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημήτρη Δεμουρτζίδη:

«Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Το 2014 ενώσατε τις δυνάμεις σας με τον αυτοδιοικητικό μας συνδυασμό “Ευ Πολις” και μου δώσατε την πολιτική εντολή και την ύψιστη τιμή να αναλάβω τη διοίκηση του Δήμου Παύλου Μελά για να ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι με προορισμό μια όμορφη πόλη, μια πόλη που στηρίζει και στηρίζεται στους ανθρώπους της και τη μοναδικότητά τους, που δημιουργεί τα δικά της στέρεα θεμέλια πάνω στα οποία χτίζονται το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον.

Είχαμε θέσει έναν στόχο με τον οποίο πορευόμαστε μέχρι και σήμερα, “να κάνουμε το όραμα μας πράξη”.

Το 2019 ανανεώσατε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και τους άξιους συνεργάτες μου, για να συνεχίσουμε να μετουσιώνουμε τα οράματα και τις προσδοκίες σε πράξεις, να πετύχουμε στόχους ρεαλιστικούς και μετρήσιμα αποτελέσματα. Είμαστε περήφανοι γιατί διαμορφώνουμε στην πράξη μια στρατηγική με ορίζοντα τα επόμενα χρόνια και είμαστε ένας Δήμος πρωταγωνιστής, στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση των μεγάλων έργων που αλλάζουν τη δυτική Θεσσαλονίκη.

Υποσχεθήκαμε να δουλέψουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, δίνοντας “συνέχεια στη συνέπεια”!

Σήμερα, έναν χρόνο πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές, τον Οκτώβριο του 2023, συνεχίζουμε με τον ίδιο στόχο και την ίδια επιθυμία να δούμε την υλοποίηση του οράματός μας, όπως την πρώτη ημέρα. Με γνώση, με αξιοπιστία, με ήθος, με ειλικρίνεια, με υπευθυνότητα, με αφοσίωση, με ξεκάθαρους στόχους και πάνω από όλα με εμπειρία και ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο μας.

Μόνος μας αντίπαλος τα προβλήματα της πόλης μας.

Στοχευμένα, με ευθύνη και αγάπη για την πόλη και τους ανθρώπους της.

Όλοι μαζί… “Δημιουργούμε το αύριο” για τον Δήμο Παύλου Μελά!

Ο Δήμαρχος
Δημήτρης Δεμουρτζίδης»