Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Νέοι έλεγχοι για τραπεζοκαθίσματα και οχήματα στην Καλλάρη

Έλεγχοι και συστάσεις από τη δημοτική αστυνομία στη Στρατηγού Καλλάρη - Γκρίνια για τη στάθμευση των δικύκλων και τις ελάχιστες θέσεις.

Ελέγχους και συστάσεις στον δρόμο ήπιας κυκλοφορίας της Στρατηγού Καλλάρη πραγματοποίησε και πάλι σήμερα κλιμάκιο της δημοτικής αστυνομίας.

Όπως διαπιστώθηκε οι καταστηματάρχες έχουν συμμορφωθεί πλήρως μετά τις συστάσεις που τους έγιναν την Τετάρτη από τη δημοτική αστυνομία για κατάληψη του οδηγού τυφλών απο τραπεζοκαθίσματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προς το παρόν δεν μπορούν να γίνουν έλεγχοι για τον αριθμό των τραπεζοκαθισμάτων στον συγκεκριμένο δρόμο καθώς το έργο της ανάπλασης της Καλλάρη δεν έχει παραδοθεί ακόμα επισήμως απο τον εργολάβο, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχουν εκδοθεί ακόμα οι σχετικές άδειες.

Γκρίνια για τα μηχανάκια



Παρά τις συστάσεις οι παραβάτες δεν έλειψαν για μια ακόμα φορά αφού αρκετά ήταν τα δίκυκλα που ήταν σταθμευμένα παράνομα.

Μάλιστα οι δημοτικοί αστυνομικοί βεβαίωσαν ορισμένες παραβάσεις, ενώ αρκετοί ήταν οι ιδιοκτήτες δικύκλων που απομάκρυναν τα μηχανάκια τους από το σημείο ώστε να τα σταθμεύσουν σε σημείο όπου επιτρέπεται.

Δεν λείπουν βέβαια τα παράπονα, αφού όπως είπε επαγγελματίας της περιοχής οι χώροι για νόμιμη στάθμευση δικύκλων ειναι ελάχιστοι.