Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ Η Α' ΔΟΥ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Την Τετάρτη έγιναν έλεγχοι από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και στους υπόλοιπους περίπου 50 υπαλλήλους της εφορίας. Τα αποτελέσματα από τα τεστ αναμένονται.

Κλειστή θα παραμείνει για τέταρτη ημέρα σήμερα η Α' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, μετά τον εντοπισμό των πέντε επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού σε υπαλλήλους.

Όπως είχε γράψει η Voria.gr, μετά την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος σε μια εργαζόμενη της ΔΟΥ, άλλοι τέσσερις υπάλληλοι διαγνώστηκαν το απόγευμα της Τρίτης θετικοί στον ιό την επόμενη μέρα μετά από εξετάσεις στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Διαβάστε - Ακόμη τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού στην Α' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη το πρωί έγιναν έλεγχοι από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και στους υπόλοιπους περίπου 50 υπαλλήλους της εφορίας. Τα αποτελέσματα από τα τεστ Covid 19 δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

«Η εφορία θα παραμείνει κλειστή μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων των εφοριακών υπαλλήλων. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι της ΔΟΥ είναι καλά στην υγεία τους. Είναι μια στάση ευθύνης και σοβαρότητας απέναντι στην ίδια την κοινωνία της πόλης που δοκιμάζεται έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα» δήλωσε ο πρόεδρος των Eφοριακών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Χαλκιδικής κ. Κούπκας Μιχάλης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ