Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Λιλιπούτειοι κηπουροί έπιασαν δουλειά στο πάρκο της ΧΑΝΘ (φωτο-vid)

Άλλοι με γάντια και άλλοι πιο τολμηροί που δεν φοβήθηκαν να λερώσουν τα χέρια τους φύτεψαν λουλούδια στο πάρκο της ΧΑΝΘ.

Το δικό τους στίγμα στο πάρκο της ΧΑΝΘ άφησαν λιλιπούτειοι πολίτες της Θεσσαλονίκης, που πήραν από μικρή ηλικία μία γεύση της ανάγκης για την προστασία του περιβάλλοντος.

Έτσι, άλλοι με γάντια και άλλοι πιο τολμηροί που δεν φοβήθηκαν να λερώσουν τα χέρια τους φύτεψαν λουλούδια στον χώρο πίσω από την υδρόγειο με τα χιλιάδες λουλούδια που διαμορφώθηκε στο πάρκο από τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια πήραν δώρο ένα φτυάρι για να συνεχίσουν την κηπουρική τους στην αυλή ή το μπαλκόνι τους!

Όλα αυτά έγιναν στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Έχουμε μόνο μια γη» που διοργάνωσαν από κοινού ο δήμος, η ΧΑΝΘ και ο ΤΙΤΑΝ.

Όσοι έδωσαν το παρών άκουσαν όμορφη μουσική από τη Φιλαρμονική του Δήμου, διασκέδασαν με μικρασιάτικους χορούς από το χορευτικό τμήμα Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας, γυμνάστηκαν με φοιτητές του ΤΕΦΑΑ, ενώ ξεσηκώθηκαν με χιπ χοπ χορευτικά νέων χορευτών. Τα παιδιά είχαν ακόμα την ευκαιρία να επιδοθούν σε κυνήγι θησαυρού και άλλα παιχνίδια υπό την εποπτεία της ΧΑΝΘ ενώ σε όλους μοιράστηκαν λουλούδια.