Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνθήματα, βεγγαλικά και... τόνοι μπίρας για τους οπαδούς της Χαρτς - Με λεωφορεία στην Τούμπα (vid)

Περίπου 500 Σκωτσέζοι έκαναν... Εδιμβούργο Αριστοτέλους και Λευκό Πύργο, πριν μετακινηθούν στην Τούμπα για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Οργανωμένα θα μετακινηθούν προς το γήπεδο της Τούμπας οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι της Χαρτς για την αποψινή ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa Conference League.

Για λόγους ασφαλείας η μετακίνηση των περίπου 600 Σκωτσέζων θα γίνει με 12 λεωφορεία τα οποία θα αρχίσουν να αναχωρούν από τις 5:30 από τον Λευκό Πύργο όπου ήδη έχουν συγκεντρωθεί και φωνάζουν συνθήματα. Νωρίτερα, είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους, καταναλώνοντας άφθονες μπίρες και πετώντας βεγγαλικά στον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Image

Ήδη στο σημείο υπάρχουν και αστυνομικές δυνάμεις για τη συνοδεία του κομβόι.

 

Image

Mάλιστα, το σύνολο των Σκωτσέζων έχει συγκεντρωθεί βάσει του σχεδίου της αστυνομίας στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου με ισχυρή περιφρούρηση από την αστυνομία.

Πριν την επιβίβασή τους ελέγχονται σωματικά από την αστυνομία και στη συνέχεια ανεβαίνουν στα λεωφορεία.

Image

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Με χειροπέδες κατέληξαν δύο οπαδοί της Χαρτς μετά τις... μπίρες στα Λαδάδικα (video)

Οι φίλαθλοι της Χαρτς βρίσκονται από την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα εχθές το βράδυ ενεπλάκησαν σε επεισόδιο στα Λαδάδικα όπου και διασκέδαζαν. Μάλιστα η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη για παράβαση του νόμου κατά των ναρκωτικών.

Οι Σκωτσέζοι ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη για να δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται απόψε το βράδυ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Image

Ο αγώνας για την είσοδο στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.θα ξεκινήσει στις 20.30 με την ομάδα του ΠΑΟΚ να έχει το προβάδισμα πρόκρισης έπειτα από τη νίκη του με 2-1 στο Εδιμβούργο.

Δείτε βίντεο: