Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μελωδική διαμαρτυρία από τους μουσικούς στον Λευκό Πύργο

Πρόκειται για ένα κομμάτι της παγκόσμιας διαμαρτυρίας μουσικών και καλλιτεχνών, που μένουν εκτός των κυβερνητικών μέτρων στήριξης.

Μουσικές διαμαρτυρίες σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Πέμπτη από τα μέλη του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

Κοινή ώρα της διαμαρτυρίας είναι στης 07.00 το απόγευμα, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί μπροστά στον Λευκό Πύργο.

Πρόκειται για ένα κομμάτι της παγκόσμιας διαμαρτυρίας μουσικών και καλλιτεχνών, που μένουν εκτός των κυβερνητικών μέτρων στήριξης μετά το lockdown της πανδημίας.

«Την Πέμπτη 21 Μαΐου γεμίζουμε τις γειτονιές με μουσική. Από την Ακρόπολη μέχρι τον Λευκό Πύργο, τα Γιάννενα, τον Πειραιά, το Ηράκλειο και την Πάτρα. Καλούμε όλους τους συναδέλφους – μεμονωμένους μουσικούς και σχήματα – να δηλώσουνε συμμετοχή! Μεγαλώνουμε την αλυσίδα! Απλώνουμε τους κρίκους της να μας ακούσουν όλοι οι εργαζόμενοι. Σήμερα τραγουδάμε για την τέχνη μας και τη δουλειά μας! Σήμερα το τραγούδι μας ενώνεται με όλο το λαό!», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.