Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Οδηγός αστικού λεωφορείου παρέδωσε αυτοπροσώπως σε γυναίκα το κλεμμένο πορτοφόλι της

Χάρη στην πράξη του οδηγού, η γυναίκα, το πορτοφόλι της οποίας εκλάπη σε αστικό του ΟΑΣΘ και είναι άγνωστο πώς κατέληξε σε αστικό των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, κατάφερε να πάρει πίσω πολύτιμα έγγραφα

Ευχαριστήρια επιστολή σε οδηγό του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης έστειλε μία επιβάτιδα αστικού λεωφορείου, καθώς, όπως αναφέρει η ίδια, έκανε τα αδύνατα δυνατά για να της επιστρέψει το πορτοφόλι της που εκλάπη.

Συγκεκριμένα, σε επιστολή που δημοσίευσαν τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, η επιβάτιδα αναφέρει πως το πορτοφόλι της εκλάπη το απόγευμα της Δευτέρας σε αστικό του ΟΑΣΘ και με κάποιον τρόπο κατέληξε μέσα σε λεωφορείο της γραμμής 83 των ΚΤΕΛ που πηγαίνει προς Λαγκαδά.

Σύμφωνα με την επιστολή που κατέθεσε η γυναίκα, μία επιβάτιδα βρήκε το πορτοφόλι και το παρέδωσε στον οδηγό που «έκανε τα αδύνατα δυνατά» για να βρει τον κάτοχό του. Έτσι η γυναίκα κατάφερε να πάρει πίσω πολύτιμα έγγραφα, όπως το δίπλωμα οδήγησής της, την ταυτότητά της και άλλα.

«Μπήκε στον κόπο όχι απλώς να ψάξει με τηλέφωνα που βρήκε μέσα αλλά να μου το παραδώσει ο ίδιος. Τελικά υπάρχουν άνθρωποι! Συγχαρητήρια για την επιλογή του υπαλλήλου σας», επισημαίνει η γυναίκα αναφερόμενη στον οδηγό, Εύρη Νικολαΐδη.