Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Προ των πυλών το 2ο Πασχαλινό Olympic Camp για παιδιά

«Πρόκειται για ένα άκρως διασκεδαστικό και δημιουργικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα απασχόλησης, βιωματικού χαρακτήρα», αναφέρουν οι διοργανωτές

Στις 22-25 Απριλίου (Μ. Δευτέρα- Μ. Πέμπτη), 30 Απριλίου και 2-3 Μαΐου (Τρίτη, Πέμπτη- Παρασκευή) θα πραγματοποιηθεί φέτος το 2ο Πασχαλινό Olympic Camp του Ολυμπιακού μουσείου, το οποίο θα είναι γεμάτο με με παιχνίδι, μαγειρική, φαντασία, γρίφους, αθλήματα, δοκιμασίες αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, φέτος θα παρουσιαστεί ένα πρόγραμμα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, ολοήμερης διάρκειας, που θα ανανεώσει το καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών και για τις δύο εβδομάδες των σχολικών διακοπών.

Όπως τονίζουν οι διοργανωτές «Ασυνήθιστες πασχαλινές κατασκευές, παιχνίδια δράσης, ντυνόμαστε οι σεφ του Ολυμπιακού Μουσείου έτοιμοι για γαστρονομικούς πειραματισμούς, παίζουμε στα διαδραστικά μηχανήματα της έκθεσης "Επιστήμη των Αθλημάτων", δοκιμάζουμε Ολυμπιακά αθλήματα όπως ξιφασκία, τένις, μπάντμιντον κ.α., Παραολυμπιακά αθλήματα».

«Πρόκειται για ένα άκρως διασκεδαστικό και δημιουργικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα απασχόλησης, βιωματικού χαρακτήρα», αναφέρουν.

Οι δράσεις θα πραγματοποιούνται από τις 8:00 το πρωί έως τις 16:00 το μεσημέρι.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν.

Πληροφορίες καθημερινά 9.00-14.00 στο Τμήμα Εκπαδευτικών προγραμμάτων

Τ 2310968531 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: edu1@olympicmuseum.org.gr