Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συναυλία ποντιακής λύρας στο Φράγμα της Θέρμης

Τη συναυλία πονιακής λύρας συνδιοργανώνουν οι δήμοι Πυλαίας – Χορτιάτη και Θέρμης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Θέρμης Δρώμενα 2021»

Συναυλία με τίτλο «Η ψυχή μας, Εσείς!» συνδιοργανώνουν οι δήμοι Πυλαίας – Χορτιάτη και Θέρμης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Θέρμης Δρώμενα 2021».

Η συναυλία ποντιακής λύρας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο Φράγμα της Θέρμης και υπό την τήρηση των μέτρων προστασίας για την αποφυγή εξάπλωσης της Covid-19.

Οι τιμές εισιτηρίων (την ημέρα της εκδήλωσης δεν θα λειτουργούν εκδοτήρια στο χώρο της συναυλίας) είναι 5€ (ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΠΠΑΘ στη διεύθυνση www.deppath.gr και του www.ticketmaster.gr και στα Public).

Στη συναυλία θα συμεμτέχουν οι μουσικοί: Αντώνης Σαρακατσιάνος/ πιάνο, Αθανάσιος Σωτηριάδης/πλήκτρα, Γεώργιος Σκηπητάρης/ καβάλ, κλαρίνο, Ιωάννης Πούλιος/ λαούτο, κιθάρα, Γεώργιος Κορτσινίδης/ τύμπανα και Ιμπραήμ Ιμπραήμογλου/ κρουστά. Στην Ηχοληψία οι:  Ιωάννης Ιωαννίδης (FOH) και Κώστας Πατρίκας (stage) και στους Φωτισμούς ο Ιωάννης Δουλγερίδης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πολιτισμού Θέρμης - Τηλ: 2310 463423 και 2310 461655, στην ιστοσελίδα της ΔΕΠΠΑΘ στη διεύθυνση www.deppath.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.