Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 25χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ με κάνναβη και τρίφτη έξω από την Τούμπα

Ο νεαρός, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, συνελήφθη στο πλαίσιο των ελέγχων για την αντιμετώπιση της βίας με αθλητικό υπόβαθρο, πριν το ματς με τον Παναιτωλικό

Με μικροποσότητα ναρκωτικών συνελήφθη ένας νεαρός πριν τον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναιτωλικό στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη. 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ελέγχων για την αντιμετώπιση της βίας με αθλητικό υπόβαθρο, οι αρχές συνέλαβαν έναν 25χρονο με μικροποσότητα κάνναβης και έναν τρίφτη έξω από το γήπεδο της Τούμπας

Oλόκληρη η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει εντατικά τους ελέγχους για την αντιμετώπιση της βίας με αθλητικό υπόβαθρο στη βάση τόσο της προληπτικής όσο και της κατασταλτικής δράσης.

Προς την κατεύθυνση αυτή, στο πλαίσιο διεξαγωγής αγώνων ποδοσφαίρου που έλαβαν χώρα χθες, Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2023, στο Θ. Κολοκοτρώνης στην Τρίπολη και στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι από ειδικά συνεργεία της Ελληνικής Αστυνομίας, για την πρόληψη της βίας με αθλητικό υπόβαθρο, κατά τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά -10- άτομα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για –κατά περίπτωση- βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, σωματική βλάβη καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για τον αθλητισμό, τις φωτοβολίδες και τα ναρκωτικά.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -11- πυρσοί, τρίφτης, 1,9 γραμμάρια κοκαΐνης, τσιγαριλίκι κάνναβης 1,4 γραμμαρίων καθώς και 3,8 γραμμάρια κάνναβης.

Σημειώνεται ότι, η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της βίας με αθλητικό υπόβαθρο θα πραγματοποιεί ελέγχους με σκοπό την πρόληψη και καταστολή τέτοιων φαινομένων».