Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΕΝΝΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ

Ο Γιώργος Μαργαρίτης της παρέας, του χτες και του σήμερα και η Πέννυ Μπαλτατζή, παρουσιάζουν μια μοναδική παράσταση στο Θέατρο Κήπου.

Το 2ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης υποδέχεται την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, στις 21.00 τον αγαπημένο ερμηνευτή Γιώργο Μαργαρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου. Μαζί του στη σκηνή η Πέννυ Μπαλτατζή.

Ο Μαργαρίτης της παρέας, του χτες και του σήμερα και η Πέννυ Μπαλτατζή, παρουσιάζουν μια μοναδική παράσταση που ενώνει αρμονικά το παλιό με το νέο ελληνικό τραγούδι

Ο Γιώργος της παρέας, του κεφιού, της χαράς, σμίγει με τα τραγούδια του ανθρώπους, ομορφαίνει τα όνειρα, γλυκαίνει τους καημούς και τα παράπονά μας. Ο Μαργαρίτης «του χτες» αλλά και «του σήμερα» τόσο στα δικά του, όσο και στα διαμάντια που επιλέγει να ερμηνεύσει με τον δικό του απαράμιλλο τρόπο. Δίπλα του, η Πέννυ Μπαλτατζή, «το κορίτσι» που όλοι αγαπήσαμε για την φρεσκάδα και την ενέργειά του, δοκιμάζει καινούργια πράγματα, ως τραγουδοποιός και performer, ξεδιπλώνει την καλλιτεχνική της ιδιοσυγκρασία σε όλο της το γοητευτικό εύρος με τις ξεχωριστές και αέρινες ερμηνείες και συνοδεύει, για πρώτη φορά, στο καλό λαϊκό τραγούδι τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Μαζί τους o ανερχόμενος Κωνσταντίνος Μαργαρίτης και μια εξαμελής ορχήστρα εξαίρετων μουσικών.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ γενική είσοδος προπώλησης

Προπώληση εισιτηρίων, καθημερινά 10.00-13.00, Δημοτικό Θέατρο Κήπου και την ημέρα της συναυλίας (03-09) από 18.00 έως την έναρξη, μόνο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Περιορισμένος αριθμός θεατών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ