Skip to main content

Θρίλερ με εξαφάνιση 10χρονης στη Στυλίδα - Τι ισχυρίζεται ο πατέρας

Για την εξαφάνιση του 10χρονου κοριτσιού έχει εκδοθεί Amber Alert - Να απενεργοποιηθεί ο συναγερμός ζητεί ο πατέρας της.

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη από τις 9.30 το πρωί της Τετάρτης στη Φθιώτιδα, καθώς εξαφανίστηκε από τη Στυλίδα ένα κοριτσάκι 10 ετών, η Δήμητρα Μελαχροινάκη.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην ενεργοποίηση του Amber Alert κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς η ανήλικη εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εισαγγελικής εντολής απομάκρυνσης της από επικίνδυνο περιβάλλον.

Η Μελαχροινάκη Δήμητρα έχει ύψος 1.40 μ., έχει 30 κιλά βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star Κεντρικής Ελλάδας το κορίτσι ζούσε το προηγούμενο διάστημα στο ίδρυμα θηλέων στη Λαμία. Επέστρεψε στο οικογενειακό της περιβάλλον, ωστόσο κρίθηκε πως δεν είναι το ενδεδειγμένο για να μεγαλώσει ένα παιδί και η εισαγγελέας έδωσε εντολή να απομακρυνθεί από εκεί. Όταν η αστυνομία πήγε να εκτελέσει την εντολή, το παιδί δεν βρέθηκε πουθενά και αμέσως εκδόθηκε Amber Alert.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με "Το Χαμόγελο του Παιδιού" όλο το 24ωρο, στην "Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000" καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Τι ισχυρίζεται ο πατέρας της Δήμητρας

Μιλώντας στο LamiaReport ο πατέρας της 10χρονης Δήμητρας δήλωσε πως «Το παιδί δεν είναι εξαφανισμένο, αλλά είναι με τη μητέρα του».

«Πως είναι δυνατόν να διασύρουν ένα 10χρονο κοριτσάκι στις τηλεοράσεις, αφού ξέρουν ότι είναι με τη μητέρα του....», λέει ο πατέρας, ο οποίος μάλιστα έχει ζητήσει από δικηγόρο να κινηθεί και νομικά για το Amber Alert, που αφορά στη 10χρονη Δήμητρα.

«Εάν ήθελαν οι Εισαγγελικές Αρχές ας ασκούσαν δίωξη για αρπάγη ανηλίκου στους γονείς και όχι να διασύρουν ένα κοριτσάκι που αύριο θα πάει πάλι στο σχολείο. Πως θα αντικρίσει τους συμμαθητές του;», έλεγε στο LamiaReport ο θείος της 10χρονης Δήμητρας.

Οι γονείς ζητούν να γίνει νέα εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες που ζει το κοριτσάκι με τους ίδιους, αφού όπως υποστηρίζουν σχεδόν ένα χρόνο τώρα το παιδί ήταν πολύ καλά μαζί τους.

Δείτε τι είπε ο πατέρας της 10χρονης Δήμητρας στο βίντεο που ακολουθεί: