Skip to main content

Τι λέει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας για τις καταγγελίες του Βασιλακόπουλου περί επίθεσης

Τη δική του εκδοχή για τα όσα κατήγγειλε ο καθηγητής ότι διαδραματίστηκαν στην ταβέρνα δίνει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Για την καταγγελία του καθηγητή πνευμονολογίας, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου περί προπηλακισμού του ίδιου σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα μιλά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δίνοντας τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο καθηγητής σημείωσε πως βρέθηκε μαζί με 20-25 πνευμονολόγους σε ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας, όπου έγινε στόχος του ιδιοκτήτη και του γιου του. «Δεν είχε γίνει κανένας έλεγχος και ένας άλλος συνάδελφος όχι εγώ, τους είπε με πολύ ευγένεια ότι για λόγους δημόσιας υγείας πρέπει να κάνουν έλεγχο», κατήγγειλε.

ΔιαβάστεΟ Βασιλακόπουλος έπεσε θύμα επίθεσης σε ταβέρνα -Είχε ζητήσει ελέγχους από τους ιδιοκτήτες

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, επιβεβαιώσε πως μία παρέα πνευμονολόγων μετέβη στο κατάστημά του για φαγητό. Όπως λέει, το τραπέζι είχε κλείσει μία φαρμακευτική εταιρεία, η οποία και είχε δώσει τη διαβεβαίωση πως άπαντες ήταν εμβολιασμένοι, γι' αυτό και δεν ελέγχθηκαν τα πιστοποιητικά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ιδιοκτήτης είπε πως όταν οι επιστήμονες τελείωσαν το φαγητό τους, τον συμβούλευσαν να είναι πιο επιμελής στους ελέγχους. Κουβέντα στην κουβέντα και αφού ζητήθηκε από μέρος του προσωπικού να φύγουν, τότε στην έξοδο του καταστήματος έγινε μία φασαρία μεταξύ του κ. Βασιλακόπουλου και του ιδιοκτήτη, σύμφωνα με την εκδοχή του τελευταίου.

Τότε ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που μετέβη στον χώρο και έκανε ελέγχους στους θαμώνες του εστιατορίου. Βάσει των όσων αναφέρθηκαν από την ΕΡΤ, άπαντες οι πελάτες ήταν εμβολιασμένοι.

Σημειώνεται πως ο καθηγητής δεν προχώρησε σε μηνύσεις.

«Δεν έχω καμία μα καμία διάθεση να εκδικηθώ ή να τιμωρήσω τον οποιονδήποτε. Δεν πρόκειται να υποβάλω μήνυση στους ανθρώπους που έκαναν όσα έκαναν εναντίον μου. Ο στόχος της δημόσιας παρέμβασής μου δεν είναι να δικαιωθώ, τιμωρώντας τον μαγαζάτορα και αυτούς που μου επιτέθηκαν, αλλά να ευαισθητοποιήσω την ελληνική κοινωνία ότι πρέπει όλοι να λειτουργήσουμε με ηρεμία και να ακολουθήσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα», δήλωσε.

Δείτε ακόμα - Βασιλακόπουλος μετά την επίθεση: Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία