Skip to main content

Με τοπικό ενδιαφέρον το αυριανό briefing στη Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες φέρουν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, να εντάσσει στην αρχική του τοποθέτηση και ένα θέμα που αφορά πρωτίστως τη Β. Ελλάδα.

Οριστικοποιήθηκε και το δεύτερο briefing του κυβερνητικού εκπροσώπου στη Θεσσαλονίκη, που θα πραγματοποιηθεί, όπως έγραψε η Voria.gr, την ερχόμενη Παρασκευή 15 Απριλίου.

Το briefing θα γίνει στον ίδιο χώρο στη ΔΕΘ και την ίδια ώρα το μεσημέρι, παρουσία των διαπιστευμένων συντακτών των ΜΜΕ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το επιτελείο που έχει επωμιστεί την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών έμεινε καθόλα ευχαριστημένο από το πρώτο briefing, τόσο από άποψη περιεχομένου (διάρκεια σχεδόν διπλάσια από το κλασικό briefing των Αθηνών) όσο και από την άποψη της ποιότητας του ήχου και της εικόνας.

Αυτή τη φορά η Voria.gr πληροφορείται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σκέφτεται να εντάξει στην αρχική του τοποθέτηση και ένα θέμα τοπικού (της Βόρειας Ελλάδας) ενδιαφέροντος, με πανελλαδική πάντως σημασία. Και δεν είναι απίθανο αυτό να αποτελέσει στο εξής πάγια τακτική, προκειμένου αφενός να αποκτήσει και έναν ξεχωριστό χαρακτήρα το εκτός Αθηνών briefing και να κάνει πιο έντονη την αναφορά στη Θεσσαλονίκη, αφετέρου να αναδείξει και τον ρόλο της περιοχής στα τεκταινόμενα σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο.