Skip to main content

Το αυτοδιοικητικό τραπέζι του ΚΙΝΑΛ - Τι περιλάμβανε το μενού

Δήμαρχοι που υποστηρίζονται από το κόμμα και στελέχη του σε κοινή συνάντηση επ' ευκαιρία της επίσκεψης Γεννηματά στη ΔΕΘ.

«Αυτοδιοικητικό τραπέζι, με άρωμα Κινήματος Αλλαγής», γράφει ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στην Α' Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου, σε ανάρτησή του, που συνοδεύεται κι από φωτογραφία, από τη συνάντηση των αυτοδιοικητικών του κόμματος.

Μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος σήμερα συναντήθηκε με την πρόεδρο, Φώφη Γεννηματά, όπως έγραψε και η Voria.gr.

Οι άλλοι συνδαιτυμόνες ήταν ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης, ο δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στη Β' Θεσσαλονίκης, Γιάννης Κυανίδης, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και της Επιτροπής Οργανωτικού του κόμματος, Στέφανος Παραστατίδης και ο Χρόνης Μακρίδης.

Το τραπέζι έγινε χτες το μεσημέρι στη γνωστή ψαροταβέρνα «Χαμόδρακας» της Αρετσούς και το μενού (εκτός φαγητών) περιλάμβανε εκτενή κουβέντα για τις δημοτικές εκλογές. Κοινή θέση όλων, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ότι ο «Κλεισθένης Ι» δίνει τη δυνατότητα σε «τυχοδιώκτες παραγοντίσκους» να ελέγξουν ή να επιβάλουν θέσεις στους δήμους, με ισχνά έστω ποσοστά εκλογής, κάτι που θα πρέπει να αποκρούσουν όλοι οι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ. Επίσης, τα ψηφοδέλτια θα πρέπει να είναι ανοιχτά και σε κάθε περίπτωση όχι στενά κομματικά, αλλά σε μεγάλο βαθμό πολυσυλλεκτικά, ανεξάρτητα και με αυτοδιοικητικά στελέχη, ενώ δεκτή γίνεται κάθε στήριξη από άλλα κόμματα και ειδικά από κοινωνικές ομάδες.