Τετάρτη 22 Μαΐου 2019
x

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ: ΤΟ ΡΕΥΜΑ... ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΑ

Η εταιρεία κινείται σε γιορτινούς ρυθμούς αυτά τα Χριστούγεννα και θέτει ως σταθμούς του εορταστικού ταξιδιού της τη Θεσσαλονίκη και τα Τρίκαλα

Στις εκδηλώσεις του δήμου Θεσσαλονίκης που θα διαρκέσουν όλο τον Δεκέμβριο αρχής γενομένης από τον φωτισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης χθες στην Πλατεία Αριστοτέλους συμμετέχει το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας. Η εταιρεία έδωσε... όλη της την ενέργεια για να ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, και να δώσει εορταστικό παλμό σε όλη την πόλη.

Παράλληλα, στην πόλη των Τρικάλων, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας θα στήσει το δικό του Ενεργειακό Πάρκο στον χώρο του γνωστού και αγαπημένου Μύλου των Ξωτικών. Εκεί, οι μικροί επισκέπτες του Πάρκου θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν συμμετέχοντας σε μαθήματα ρομποτικής αλλά και να φωτογραφηθούν σε μαγικά χριστουγεννιάτικα τοπία στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των Χριστουγεννιάτικων ξύλινων σπιτιών του Φυσικού Αερίου από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου.

Την ίδια ώρα, τα μεγαλύτερα «παιδιά» που θα επισκεφθούν τον χώρο θα μπορούν να ενημερωθούν για τα προϊόντα του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, να κερδίσουν εκπτώσεις σε νέες συνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος και να συμμετέχουν στη μεγάλη κλήρωση για να κερδίσουν το ρεύμα της χρονιάς.

Η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων κυρία Έλενα Ράπτη δήλωσε σχετικά: «Όλοι εμείς στο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας δίνουμε ενέργεια, γιορτινή διάθεση και φέρνουμε το… ρεύμα των Χριστουγέννων στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα. Σας καλούμε να μοιραστείτε μαζί μας στιγμές ξεγνοιασιάς γεμάτες φως σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ