Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικη γιορτή με δώρα για τα παιδιά των εργαζομένων του Γ.Ν. Παπαγεωργίου

Οι μικροί καλεσμένοι της γιορτής παρακολούθησαν χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση, έγραψαν γράμμα για τον Άγιο Βασίλη και διασκέδασαν με τους πανύψηλους ξυλοπόδαρους

Δώρα, γλυκά, δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις περίμεναν τα παιδιά των εργαζομένων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023.

Ο Άγιος Βασίλης και οι βοηθοί του, τα ξωτικά, οι ξυλοπόδαροι και πολλές άλλες χριστουγεννιάτικες φιγούρες βρεθήκαν στην γιορτή για να μεταδώσουν το πνεύμα το Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους. Στο χώρο υπήρχαν άφθονα μελομακάρονα, κουραμπιέδες και άλλα κεράσματα, όπως αρμόζει σε κάθε εορταστικό σκηνικό.

Οι μικροί καλεσμένοι της γιορτής παρακολούθησαν χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση, έγραψαν γράμμα για τον Άγιο Βασίλη και διασκέδασαν με τους πανύψηλους ξυλοπόδαρους. Έζησαν ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι, γεμάτο χορό, μελωδίες και πολλά μπαλόνια! Εκπαιδευτικοί του Παιδικού Σταθμού του Νοσοκομείου βοηθούσαν τα παιδιά να κατασκευάσουν χειροτεχνίες και όλα τους αποχώρησαν με ένα πλατύ χαμόγελο και ένα δώρο, που μοίρασαν οι εθελοντές του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου «Η Αντηρίδα».  

Η εκδήλωση αλλά και τα δώρα που έλαβαν τα παιδιά αποτέλεσαν ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Παπαγεωργίου και του Georgios L. Papageorgiou, Public Benefit & Charitable Foundation.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί τους εθελοντές της Αντηρίδας για τη συμβολή τους στην πετυχημένη διοργάνωση της χριστουγεννιάτικης γιορτής αλλά και την εταιρεία σίτισης Αφοί Κομπατσιάρη Α.Ε. για την ευγενική προσφορά εορταστικού γεύματος στα παιδιά.

Παράλληλα, τις θερμότερες και ειλικρινείς εορταστικές ευχές του Ιδρύματος Παπαγεωργίου και του Georgios L. Papageorgiou Public Benefit & Charitable Foundation προς όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, συνόδευσε μια συσκευασία με εκλεκτά κρασιά. Η δωρεά αποτέλεσε μια έκφραση ευχαριστίας προς τους εργαζομένους για τη διαρκή προσφορά τους.