Skip to main content

Το τρίτο ντιμπέιτ Κλίντον-Τραμπ τα ξημερώματα της Πέμπτης

Το ντιμπέιτ θα είναι χωρισμένο σε έξι ενότητες των 15 λεπτών με επίκεντρο την οικονομία, την μετανάστευση και την εξωτερική πολιτική.

Για τρίτη και τελευταία φορά διασταυρώνουν τα ξίφη τους πριν τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου η Χίλαρι Κλίντον και ο Ντόναλντ Τραμπ στο ντιμπέιτ που θα γίνει στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Την τηλεοπτική αναμέτρηση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος του Fox News Κρις Ουάλας και το ντιμπέιτ θα είναι χωρισμένο σε έξι ενότητες των 15 λεπτών με επίκεντρο την οικονομία, την μετανάστευση και την εξωτερική πολιτική.

Η Χίλαρι Κλίντον «αναμένεται να αποφύγει να επιτεθεί φραστικά στον πολιτικό αντίπαλο της και θα κάνει ό,τι έκανε στις δύο πρώτες αναμετρήσεις, θα παραμείνει ήρεμη, θα απαντήσει στις επιθέσεις και θα αφήσει τον Ντόναλντ Τραμπ να οδηγηθεί στην... αυτοκαταστροφή» εκτιμά ο Τζον Χιούντακ, ειδικός στο Brookings Institution.

Αντίστοιχα, όπλα του Τραμπ στην τηλεοπτική μάχη θα είναι η Πατρίσια Σμιθ, η μητέρα ενός τεχνικού πληροφορικής που σκοτώθηκε στην επίθεση στη Βεγγάζη και ο ετεροθαλής αδελφός του Μπαράκ Ομπάμα, Μαλίκ, που έχουν προσκληθεί από τον μεγιστάνα στο τηλεοπτικό στούντιο, όπως επιβεβαίωσε η επικεφαλής της εκστρατείας του.