Skip to main content

Τρία χρόνια Miele Θεσσαλονίκης με υψηλής ποιότητας συσκευές που αντέχουν στον χρόνο

Με στόχο την παροχή συσκευών που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας, το κατάστημα της Miele στη Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια.

Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης στους πελάτες της Βόρειας Ελλάδας, το Miele Experience Center στη Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα τρία χρόνια λειτουργίας του!

Δεν είναι τυχαίο ότι η απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων Miele, βασική προϋπόθεση στη μακρόχρονη ιστορία της εταιρείας, έχει χαράξει την πορεία της ως ηγέτιδα στον κλάδο των οικιακών συσκευών

Το Miele Experience Center στη Θεσσαλονίκη, ένας φιλόξενος χώρος που αντανακλά το κορυφαίο design και την μοναδική ποιότητα της εταιρείας, περιμένει να τον ανακαλύψετε και μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό να δημιουργήσετε το σπίτι που ονειρεύεστε. Μάλιστα, έχετε τη δυνατότητα να ξεναγηθείτε στην πλήρη έκθεση οικιακών συσκευών Miele που καλύπτουν κάθε ανάγκη και να δείτε τις συσκευές σε λειτουργία.

Με πίστη στις αξίες της και ισχυρή παράδοση στην κατασκευή συσκευών υψηλής ποιότητας και αισθητικής, το λογότυπο Miele είναι για περισσότερα από 50 χρόνια συνώνυμο ποιότητας, αξιοπιστίας και πρωτοποριακής τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Με τη νέα παγκόσμια καμπάνια της Miele «Ποιότητα Μπροστά από την Εποχή της», η δεξιοτεχνία, η απόδοση και βιωσιμότητα έρχονται στο προσκήνιο, για να εκφράσουν τις βασικές αξίες της εταιρείας. Η καμπάνια υπογραμμίζει τη μακροχρόνια απόδοση για την οποία έχουν κατασκευαστεί τα προϊόντα Miele, παρέχοντας ένα επίπεδο ποιότητας και βιωσιμότητας, σημαντικά σημεία αναφοράς για την κουλτούρα της.

Η καμπάνια σηματοδοτεί την αφοσίωση της Miele στην αέναη βελτίωση όπως εκφράζεται μέσω του motto της «Immer besser» - «Πάντα καλύτερα».

«Πότε δεν μείναμε απλά ικανοποιημένοι με το καλύτερο. Το motto "Πάντα καλύτερα" βρίσκεται στο DNA μας. Κατασκευάζουμε και τελειοποιούμε κάθε λεπτομέρεια για να παρέχουμε υπερσύγχρονες συσκευές που είναι σχεδιασμένες να διαρκούν 20 χρόνια, γιατί πιστεύουμε ότι η διάρκεια ζωής μιας συσκευής είναι η απόλυτη μορφή βιωσιμότητας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη βιωσιμότητα, την υψηλή απόδοση και την κατασκευαστική δεξιοτεχνία που χαρακτηρίζουν τις συσκευές Miele, στο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το εξειδικευμένο προσωπικό, με πολυετή εμπειρία και άρτια εκπαίδευση, βρίσκεται στη διάθεσή σας άμεσα και αξιόπιστα για ό,τι χρειαστείτε.

Για σύνδεση, επίδειξη και τεχνική υποστήριξη οικιακών συσκευών Miele καλέστε στο 801 222 4444 και προγραμματίστε άμεσα το ραντεβού σας.

Στοιχεία επικοινωνίας για Βόρεια Ελλάδα:

Τηλέφωνο για Service Miele: 801 222 4444
Τηλέφωνο επικοινωνίας κοινού: 231 1297 599
Διεύθυνση: Βασιλίσσης Όλγας 194, ΤΚ54655 Θεσσαλονίκη