Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020
x

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ (VID)

Πώς έγινε το ατύχημα στο θεματικό πάρκο του Μύλου των Ξωτικών στα Τρίκαλα από το οποίο τραυματίστηκαν ελαφρά τρία παιδιά.

Από τη σύγκρουση του τρένου στο οποίο επέβαιναν με ένα άλλο, σταματημένο, προήλθε ο ελαφρύς τραυματισμός των τριών παιδιών στο θεματικό πάρκο του Μύλου των Ξωτικών στα Τρίκαλα, το βράδυ της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το cyclades24.gr τα μικρά παιδιά είχαν ανέβει σε τρενάκι, στο λούνα παρκ του Μύλου, το οποίο, όμως, συγκρούστηκε με άλλο τρένο, που ήταν σταματημένο στο τέλος της διαδρομής. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο εκτροχιασμός του, ενώ το περιστατικό αποδίδεται, πιθανότατα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, σε λανθασμένο χειρισμό του υπεύθυνου για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στο σημείο έσπευσαν αρκετά άτομα για να απεγκλωβίσουν τα παιδιά, ενώ επικράτησε πανικός με ένα παιδί να παθαίνει κρίση πανικού. Τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν αρχικά στο ιατρείο του Μύλου των Ξωτικών και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ωστόσο διαπιστώθηκε πως δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ αποκατέστησαν τη βλάβη στο τρενάκι, που συνέχισε τις διαδρομές του μετά το ατύχημα, ενώ η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία και διενεργεί έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ