Skip to main content

Turkish Airlines: Σταδιακή έκδοση εισιτηρίων μέσω ελληνικών γραφείων

Η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει την στήριξη της Turkish Airlines στην ελληνική τουριστική βιομηχανία, καθώς η ελληνική αγορά παραμένει προτεραιότητα.

Την έκδοση εισιτηρίων μέσω ελληνικών ταξιδιωτικών γραφείων και tour operators αποκαθιστά σταδιακά η Turkish Airlines, ως ένδειξη στήρικξης στην ελληνική τουριστική βιομηχανία.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση, η αεροπορική εταιρεία παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στις αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και σε συνέχεια των τελευταίων οικονομικών εξελίξεων αποκαθιστά σταδιακά την έκδοση εισιτηρίων μέσω ελληνικών tour operators και ταξιδιωτικών γραφείων.

Επιπρόσθετα, θα συνεργαστεί μαζί τους για την ελαχιστοποίηση των οικονομικών συνεπειών που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

«Η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει την έμπρακτη στήριξη της Turkish Airlines στην ελληνική τουριστική βιομηχανία, καθώς η ελληνική αγορά παραμένει βασική προτεραιότητα για την εταιρεία. Στο πλαίσιο αυτό, το επόμενο διάστημα η Turkish Airlines θα αναλάβει νέες πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού, ενώ, παράλληλα, μέσα από τα πρόσφατα αυξημένα δρομολόγιά της προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η εταιρεία θα συνεχίσει να μεταφέρει επισκέπτες στην Ελλάδα από 276 προορισμούς σε 110 χώρες» αναφέρεται στην ανακοίνωση.