Skip to main content

Τζανακόπουλος: Εξαιρετική περίπτωση η Σακελλαροπούλου

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου

Ως «μια εξαιρετική περίπτωση» την οποία στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για «όλα όσα εκπροσωπεί, την δημοκρατία, τις ελευθερίες, τα δικαιώματα», περιέγραψε την Κατερίνα Σακελλαροπούλου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρ/σ "στο κόκκινο", ο κ. Τζανακόπουλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κ. Σακελλαροπούλου, τονίζοντας παράλληλα πως «πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο κ. Παυλόπουλος ήταν ένας εξαιρετικός ΠτΔ».

Αναφερόμενος στον κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «με την επιλογή του προσπαθεί να ξεπεράσει τα δικά του αδιέξοδα, να παρακάμψει τις εσωτερικές του συγκρούσεις και πιέσεις κυρίως από την σκληρή ακροδεξιά ομάδα Σαμαρά. Έτσι απέφυγε μια επιλογή που θα τον καθιστούσε ολοκληρωτικά όμηρο της ακροδεξιάς πτέρυγας του κόμματός του».

«Για αυτόν το λόγο όμως σύρθηκε σε μια επιλογή που δεν την πιστεύει και εκπροσωπεί όλα εκείνα που με την πολιτική του ακυρώνει καθημερινά», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, ανέφερε ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει εξηγήσει ακριβώς τους λόγους που δεν πρότεινε την ανανέωση της θητείας του κ. Παυλόπουλου. Νομίζω ότι αυτό συνέβη επειδή ο κ. Παυλόπουλος δεν συμμετείχε στο αντί-Σύριζα μέτωπο».