Skip to main content

US Open: Ο Τζόκοβιτς... πλησιάζει μετά την αλλαγή των μέτρων για την Covid-19 στις ΗΠΑ

«Αν δεν έχω άδεια, δεν θα πάω. Δεν είναι το τέλος του κόσμου», έχει πει ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο παρελθόν καθώς δεν εμβολιάστηκε.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς... πλησιάζει στο US Open, μετά την ανακοίνωση του τέλους πολλών από τους περιορισμούς της Covid-19 στις ΗΠΑ. «Αν δεν έχω άδεια, δεν θα πάω. Δεν είναι το τέλος του κόσμου», έχει πει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, δεδομένης της αδυναμίας -τότε- να μπει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παίξει στο US Open, το τέταρτο Grand Slam της σεζόν, καθώς δεν εμβολιάστηκε.

Ωστόσο, οι συνθήκες άλλαξαν, ο Τζόκοβιτς θα μπορεί να εισέλθει στις ΗΠΑ χωρίς να εμβολιαστεί και η συμμετοχή του στη Νέα Υόρκη εξαρτάται από το τουρνουά, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca.

Χθες, η αρμόδια επιτροπή για τα μέτρα υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοίνωσε το τέλος πολλών από τους περιορισμούς για την Covid-19, με κυριότερο ότι από σήμερα οι εμβολιασμένοι θα αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο με τους ανεμβολίαστους. Αυτό ανοίγει έναν δρόμο μέσω του οποίου ο Σέρβος τενίστας, νο5 στον κόσμο και νικητής του Wimbledon, θα μπορέσει να αγωνιστεί στο US Open.