Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021
x

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ: ΕΝΟΠΛΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ

Ο τρομοκράτης εκτελεί εν ψυχρώ περαστικό σε δρόμο της πόλης της Βιέννης - Επέστρεψε και έδωσε τη χαριστική βολή στο πεσμένο θύμα του.

Tρομοκράτης φαίνεται σε βίντεο να συναντά στο διάβα του έναν περαστικό στη Βιέννη και δεν διστάζει να γυρίσει και να τον εκτελέσει εν ψυχρώ. Στη συνέχεια, φεύγει αλλά φαίνεται να επιστρέφει και να τον πυροβολεί και πάλι, παρά το γεγονός ότι το θύμα ήταν πεσμένο στο δρόμο.

Διαβάστε περισσότερα: Αιματηρή επίθεση στη Βιέννη - Πυροβολισμοί σε έξι σημεία της πόλης (vid)

Η Βιέννη αυτή τη στιγμή ζει τον τρόμο: η αυστριακή αστυνομία κάλεσε τους πολίτες της Βιέννης να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν τους δημόσιους χώρους, καθώς είναι σε εξέλιξη η επιχείρησή της στην καρδιά της πόλης, στην Ίνερε Στατ.

Με αναρτήσεις της στο Twitter η αστυνομία ζήτησε να μην διατυπώνονται «φήμες, κατηγορίες, εικασίες», ούτε να ανακοινώνονται ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για θύματα. «Αυτό δεν βοηθά καθόλου», τόνισε.

Με άλλο μήνυμα, που αναρτήθηκε σε πολλές γλώσσες, οι αστυνομικές αρχές ζήτησαν από όποιους πολίτες έχουν βίντεο από τα γεγονότα να μην τα ανεβάζουν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης αλλά να τα δώσουν στην αστυνομία ώστε να την βοηθήσουν στο έργο τους, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Τα δημόσια μέσα μεταφοράς της πόλης δεν σταματούν πλέον στην Ίνερε Στατ, μέχρι νεωτέρας.

Δείτε το βίντεο:

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ