Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΑΝΘ

Σε κάθε σεμινάριο δίνονται πληροφορίες και βιωματικά εργαλεία, ώστε ο κάθε εκπαιδευόμενος να τα εισάγει στην καθημερινότητά του

Για 10η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη (19:00-21:00) το ολοκληρωμένο πρόγραμμα βιωματικής ψυχολογίας στη ΧΑΝΘ. Ανοικτή ενημέρωση για το πρόγραμμα θα υπάρξει την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, με ελεύθερη είσοδο (19:00-21:00).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 κύκλους σεμιναρίων, με διαφορετική θεματολογία το καθένα προσφέροντας μια πολύπλευρη βιωματική γνώση στον εκπαιδευόμενο, ώστε να αναγνωρίσει, να κατανοήσει και να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τη λειτουργία της νοητικής και συναισθηματικής νοημοσύνης του, βελτιώνοντας έτσι την καθημερινή ποιότητα της ζωής του.

Σε κάθε σεμινάριο δίνονται πληροφορίες και βιωματικά εργαλεία, ώστε ο κάθε εκπαιδευόμενος να τα εισάγει στην καθημερινότητά του.

Για τη θεματολογία του προγράμματος πατήστε εδώ:
https://ymca.gr/programmata/viomatika-seminaria-psychologias/?fbclid=IwAR1xDb5sQW0agNAgE2jGcMjx96TUHYvcdbFCdX7F3eNoOYhxhjeftuzzzD8

Εισηγητής στο πρόγραμμα είναι ο κος Χρήστος Αραμπατζής,
Πτυχιούχος συμβουλευτικής ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας – Υπνοθεραπευτής N.G.H. – Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.
Πληροφορίες-Εγγραφές: Τμήμα Επιμορφωτικών Προγραμμάτων Χ.Α.Ν.Θ.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 231 600 1000, εσωτ. 0832 ή 0830
E-mail: education3@ymca.gr
Facebook: Καλλιτεχνικά & Επιμορφωτικά προγράμματα ΧΑΝΘ

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ