Skip to main content

Το Vita4you από τη Θεσσαλονίκη, το Καλύτερο Φαρμακείο στην Ελλάδα!

Το γνωστό ηλεκτρονικό φαρμακείο της πόλης κατάφερε να βραβευτεί «Pharmacy of the Year 2023» και να κερδίσει πέντε χρυσά βραβεία

Μια μεγάλη διάκριση περίμενε το online φαρμακείο Vita4you στα φετινά βραβεία Best in Pharmacy Awards 2023, που διοργανώθηκαν για άλλη μια χρονιά στην Αθήνα, από την Boussias events.

 

 

Το γνωστό ηλεκτρονικό φαρμακείο της πόλης κατάφερε να βραβευτεί «Pharmacy of the Year 2023» και να κερδίσει 5 Χρυσά Βραβεία:

1.    Καλύτερο e-shop
2.    Καλύτερη social media page
3.    Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών
4.    Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών σε φαρμακείο
5.    Καλύτερη καινοτομία: εκπαιδευτική πλατφόρμα προσωπικού

Το Vita4you προσπαθεί από το 2010 να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες του, έχοντας υιοθετήσει μια πελατοκεντρική κουλτούρα. Με μότο το «Αφοσιωμένοι στη φροντίδα σου» αντιμετωπίζει τον καθένα ως μοναδικό και προσπαθεί να δίνει λύσεις στις ανάγκες του!

Η προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων οδήγησε στη σημαντικότερη διάκριση του κλάδου, αλλά και σε 5 Gold βραβεία που μαρτυρούν ότι δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε κάθε τομέα, προκειμένου ο πελάτης να εξυπηρετείται σωστά και να μπορεί να επιλέξει συνειδητοποιημένα τι έχει ανάγκη, αλλά και τι θα βοηθήσει την υγεία του!

Σε αυτό θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία και εκπτώσεις σε προϊόντα υγείας και ομορφιάς, από γνωστές εταιρείες του χώρου, όπως Apivita, Korres, Frezyderm, Solgar, Lamberts, Now, Power Health κ.ά.

Με μια ομάδα που συνεχώς μεγαλώνει και 3 φυσικά φαρμακεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης, το Vita4you φροντίζει χρόνο με το χρόνο να βελτιώνει τις υπηρεσίες του και να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στους πελάτες του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού!