Skip to main content

Ξέφυγε ο Ρονάλντο: Πέταξε μικρόφωνο δημοσιογράφου σε λίμνη (φωτο)

Λίγες ώρες πριν το κρίσιμο ματς κόντρα στην Ουγγαρία, ο Ρονάλντο, εμφανώς εκνευρισμένος, άρπαξε το μικρόφωνο δημοσιογράφου και το πέταξε σε λίμνη

Τον έντονο εκνευρισμό του σταρ της Εθνικής Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο, προκάλεσε ένας δημοσιογράφος, ο οποίος τον προσέγγισε για να αποσπάσει μία δήλωση, κατά τη διάρκεια περιπάτου που πραγματοποιούσε το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος πλάι σε μία λίμνη, στη Λυών.

Το ασφυκτικό πρέσινγκ του δημοσιογράφου στον ποδοσφαιριστή έβγαλε εκτός εαυτού τον δεύτερο, ο οποίος άρπαξε το μικρόφωνο και το πέταξε στο νερό.

Λίγο αργότερα, ο Κριστιάνο τόνισε πως με το CMTV έχει... προηγούμενα και για αυτό προχώρησε σε αυτή την -κατακριτέα- κίνηση, αφού, όπως είπε, οι «δημοσιογράφοι του καναλιού αυτού έχουν πει πολλά άσχημα για εμένα και την οικογένειά μου».

Σημειώνεται ότι απόψε η Πορτογαλία παίζει τα... ρέστα της κόντρα στην Ουγγαρία για μια θέση στις 16 καλύτερες ομάδες του Euro 2016. Η πίεση, ωστόσο, που δέχεται για τον λόγο αυτόν ο αρχηγός των «θαλασσοπόρων», δεν δικαιολογεί επ' ουδενί την ενέργειά του...