Skip to main content

Ξεκίνησαν οι χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά - Το στρώνει στη Φλώρινα (φωτο)

Έντονη χιονόπτωση καταγράφεται εδώ και μία ώρα στην πόλη της Φλώρινας - Επιδείνωση των φαινομένων μετά το μεσημέρι και στη Θεσσαλονίκη

Ακραία είναι η μεταβολή του καιρού από σήμερα Σάββατο με τα πρώτα χιόνια να πέφτουν ήδη στα ορεινά. Έντονη είναι η χιονόπτωση στη Φλώρινα, όπου το έχει στρώσει για τα καλά με τις κεραμοσκεπές και τις αυλές των σπιτιών να έχουν ντυθεί στα «λευκά».

Σύμφωνα με τις προβλέψεις χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά Μακεδονίας και Θράκης οι οποίες σταδιακά έως τις βραδινές ώρες θα επεκταθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Στερεάς καθώς σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της Μακεδονίας και της Θράκης.

Image

Διαβάστε σχετικάΑπό σήμερα η ψυχρή εισβολή με ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις

Όλος ο μηχανισμός, όπως διαβεβαιώνουν οι αρμόδιοι, βρίσκεται σε επιφυλακή και σε πλήρη ετοιμότητα, ενώ για τη Θεσσαλονίκη ιδιαίτερες είναι οι συστάσεις για την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή οδό, κυρίως μετά το μεσημέρι, οπότε και αναμένεται επιδείνωση και καιρικών φαινομένων.

Image

Διαβάστε ακόμη Θεσσαλονίκη: Μπλόκο στον περιφερειακό στα φορτηγά - Υποχρεωτικό να είναι εφοδιασμένα με αλυσίδες όλα τα οχήματα