Skip to main content

Ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη αναζητούν οι Άραβες της PIMA Group

H Θεσσαλονίκη αποτελεί αγορά - στόχο για τον όμιλο, τόνισε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του PIMA Group Joumana Bechara.

Η ξενοδοχειακή αγορά της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο στόχαστρο του ομίλου αραβικών συμφερόντων PIMA Group, εκ των ιδιοκτητών του εμπορικού κέντρου Οne Salonica.

Μάλιστα, ο όμιλος έχει πραγματοποιήσει ήδη διερευνητικές επαφές στη Θεσσαλονίκη με στόχο είτε τη δημιουργία νέου ξενοδοχείου είτε την απόκτηση υπάρχουσας μονάδας.

Όπως τόνισε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του PIMA Group Joumana Bechara, η Θεσσαλονίκη αποτελεί αγορά στόχο για τον όμιλο, όπως και η Αθήνα, η Κρήτη, η Κέρκυρα και η Μύκονος. Η PIMA Group διαθέτει το μπουτίκ ξενοδοχείο Nlh (Neighborhood Lifestyle Hotels) στην Αθήνα, όπου και σχεδιάζει τη δημιουργία άλλων τριών, ενώ λειτουργεί ξενοδοχειακές μονάδες σε Κέρκυρα και Μύκονο.

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη, αποτελεί έναν πολύ καλό τουριστικό προορισμό και παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες», ανέφερε η κυρία Bechara, η οποία μαζί με τον Jamal Joratli, ιδιοκτήτη της PIMA Group, παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του corner Habitat στο κατάστημα Chez vous στο One Salonica. Όπως υπογράμμισε ο κ. Joratli, στις σκέψεις του ομίλου είναι και η δημιουργία Habitat boutique hotel στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη: Η Habitat επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με outlet στο One Salonica

Το corner, το οποίο διαθέτει εκπτωτικά είδη από το σύνολο της συλλογής της Habitat, άνοιξε από την εταιρεία του PIMA Group, Dubai Επενδύσεις Ακινήτων ΙΚΕ, η οποία απέκτησε το 2017 τα δικαιώματα ως master franchisee της γαλλικής αλυσίδας.

Το corner στο One Salonica είναι το δεύτερο σημείο στην ελληνική αγορά που δημιουργείται από τη Dubai Επενδύσεις Ακινήτων μετά το εταιρικό κατάστημα Habitat στη Λεωφόρο Κηφισίας στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την κυρία Bechara, ο όμιλος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την επένδυση στο One Salonica, όπου καταγράφεται συνεχής αύξηση των επισκεπτών.