Skip to main content

Υποψήφια με τον συνδυασμό Ζέρβα η Ιωάννα Κοσμοπούλου

Στο κείμενο της υποψηφιότητάς της, η Ιωάννα Κοσμοπούλου κάνει σύντομο απολογισμό του έργου της σε όλες τις θέσεις ευθύνης

Την υποψηφιότητά της στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, με την παράταξη «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» και επικεφαλής τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ανακοίνωσε και επισήμως η Ιωάννα Κοσμοπούλου, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής.

Στο κείμενο της υποψηφιότητάς της, η Ιωάννα Κοσμοπούλου κάνει σύντομο απολογισμό του έργου της σε όλες τις θέσεις ευθύνης, τις οποίες ανέλαβε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης τετραετίας (σήμερα από την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, προηγουμένως ως αντιδήμαρχος Παιδείας και νωρίτερα ως πρόεδρος της ΚΕΔΗΘ).

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στους εργαζόμενους του Δήμου. «Σε όλο αυτό το έργο πολύτιμοι συνεργάτες ήταν και θα είναι οι εργαζόμενοι του Δήμου μας, που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε συνθήκες πολλές φορές αντίξοες και τους ευχαριστώ από καρδιάς», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Τέσσερα χρόνια μετά, μοιράζομαι με ειλικρίνεια ότι ΝΑΙ η πόλη μπορεί να αλλάξει, όχι με άλματα, αλλά με μικρά, σταθερά και αποφασιστικά βήματα. Ακόμη κι αν τα βήματα είναι ένα μπρος και δύο πίσω. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, χρόνος, κόπος και αφοσίωση. Χρειάζεται να συγκρουστείς και συχνά να ισορροπήσεις με τη γραφειοκρατία του "αυτό δεν γίνεται". Δεν πρέπει όμως να χάσεις τον στόχο. Κι εγώ αυτό έκανα κατά τη διάρκεια της θητείας μου από τις θέσεις ευθύνης, με τις οποίες με τίμησε ο Δήμαρχος», τονίζει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της στους δημότες η Ιωάννα Κοσμοπούλου.