Skip to main content

Υποψήφιος με την παράταξη Δούκα στις εκλογές της ΚΕΔΕ ο Σίμος Δανιηλίδης

Τους λόγους για τους οποίους συμμετέχει στην παράταξη «Αυτοδιοίκηση ΤΩΡΑ» εξηγεί ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών

Την υποψηφιότητά του στις εκλογές της ΚΕΔΕ με την παράταξη «Αυτοδιοίκηση ΤΩΡΑ» του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα ανακοίνωσε ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Δανιηλίδης, «αυτό που χρειάζεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένα νέο, αγωνιστικό, ασυμβίβαστο, διεκδικητικό και ενωτικό αυτοδιοικητικό κίνημα μακριά από κυβερνητική χειραγώγηση, κομματικές αγκυλώσεις και το ιδιότυπο κρατικίστικο μοντέλο που προωθεί η κυβέρνηση».                            

«Θέλουμε μία Αυτοδιοίκηση με ισχυρή θεσμική κατοχύρωση και οικονομική στήριξη, με έντονο κοινωνικό πρόσημο, με ουσιαστικό ρόλο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και την Κοινωνική Φροντίδα, με στήριξη των ανέργων, των ευάλωτων νοικοκυριών και των ΑμεΑ, με «πράσινες» πολιτικές, με ουσιαστική ενίσχυση των 4.500 κοινωνικών δομών της πανελλαδικά, με ευρύτερο το δίχτυ της κοινωνικής αλληλεγγύης που απλώνει, με κίνητρα και στους 332 δήμους για τη δημιουργία δημοτικών και διαδημοτικών ενεργειακών κοινοτήτων που αφενός θα έχουν μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και αφετέρου θα διασφαλίζουν ενεργειακή αυτονομία για κάθε δήμο και θα στηρίζουν πρωτίστως τα νοικοκυριά που βρίσκονται στα πρόθυρα της ενεργειακής φτώχειας», τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο κ. Δανιηλίδης.