Skip to main content

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών από αύριο σε δύο σημεία στην ΠΑΘΕ

Από αύριο στις 06:00 το πρωί θα υπάρξει Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος σε δύο σημεία της ΠΑΘΕ.

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων θα ισχύσει από αύριο στις 06:00 το πρωί σε τμήμα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθήνας στην Πιερία.

Συγκεκριμένα, η απαγόρευση θα ισχύ από το 471 χιλιόμετρο, στα όρια με Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, έως το 400 χιλιόμετρο, όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Παράλληλα από την ίδια ώρα δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, στο ρεύμα πορείας με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα επί του οδικού άξονα του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, από Χ.Θ. 484+000 (Διόδια Μαλγάρων) έως Χ.Θ. 474+000 (Κόμβος Κλειδίου).

Από την παραπάνω απαγόρευση εξαιρούνται:

- τα οχήματα που έχουν τελικό προορισμό μέχρι και την πόλη της Λαμίας,

- τα οχήματα οδικής βοήθειας,

- τα φορτηγά αυτοκίνητα που μεταφέρουν αλάτι,

- τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης (Ε.Κ.Α.Β., Π.Υ. κ.α.)

- τα οχήματα που κατευθύνονται από Κόμβο Κλειδίου προς Εγνατία Οδό (Βέροια, Κοζάνη)

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.