Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022
x

ΑΣ ΑΡΗΣ: ΔΙΕΓΡΑΦΗΣΑΝ 35 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2002-2010

Η απόφαση αυτή επιτρέπει στον ΑΣ Άρης «να πάρει μια βαθιά ανάσα και να κοιτάξει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την "επόμενη μέρα"»

Ως ιστορική μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή για τον ΑΣ Άρης. Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης του συλλόγου, «με κάθε επισημότητα», και μετά από τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, η ΑΑΔΕ προχώρησε στη διαγραφή ποσού άνω των 35 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο αφορούσε σε πρόστιμα και προσαυξήσεις ετών 2002-2010.

Πλέον, σύμφωνα με τον ΑΣ Άρης, ο Σύλλογος θα αναζητήσει τρόπους διακανονισμού και ρύθμισης των επανομεινάντων οφειλών του.

«Όπως γίνεται κατανοητό, η διαγραφή του παραπάνω ποσού, σε εκτέλεση των σχετικών αποφάσεων, επιτρέπει στον ΑΣ ΑΡΗΣ να πάρει μια βαθιά ανάσα και να κοιτάξει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την "επόμενη μέρα". Η επιτυχία αυτή υπήρξε το αποτέλεσμα μεγάλης και συντονισμένης προσπάθειας του Α.Σ., προκειμένου να απαλλαχθεί από ένα βάρος το οποίο ήταν κάτι παραπάνω από δυσβάσταχτο και υποθήκευε το μέλλον του συλλόγου», συμπληρώνει ο Ερασιτέχνης.

Άλλωστε, καταλήγει στην ανακοίνωσή του, «αυτή η εξέλιξη ήταν ο πρώτος και μεγαλύτερος στόχος της διοίκησης του ΑΣ ΑΡΗΣ, από τον Σεπτέμβριο του 2019, οπότε και ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ