Skip to main content

Betarades: Αντέχει η πρωταθλήτρια Ζυρίχη, μπορεί η Λέγκια

Δείτε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr για τα προγνωστικά του ποδοσφαίρου καθώς και όλα τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου.

 

Ένα πλούσιο στοιχηματικό μενού για τα δεδομένα της εποχής που διανύουμε προσφέρει το σαββατιάτικο (16/07) κουπόνι με τους αγώνες του. Επιλογές που αξίζουν προσοχής εντόπισε το Betarades.gr σε ματς της ανώτερης κατηγορίας της Ελβετίας, καθώς και στην αντίστοιχη της Πολωνίας. Φυσικά, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις μεταγραφικές κινήσεις ομάδων της Superleague, όπως τις ΠΑΟΚ Μεταγραφές με επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Ας δούμε που ποντάρουμε σήμερα παρακάτω.

Στις 19:00, η Γιούνγκ Μπόις υποδέχεται τη Ζυρίχη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α' Ελβετίας.

Με νέο προπονητή τον Βίκι ξεκινάει τις υποχρεώσεις της η Γιούνγκ Μπόις. Είναι αήττητη στα εφτά φιλικά που έχει δώσει, με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και πιο πρόσφατη αυτή (1-1) με τη Γκρόιτερ Φιρτ. Η έδρα της ήταν το μεγάλο της «όπλο» στο τελευταίο πρωτάθλημα, καθώς εκεί συγκέντρωσε τους 38 από τους συνολικά 60 βαθμούς της.

Έναν υγιεινό «περίπατο» έκανε στην προηγούμενη διοργάνωση η Ζυρίχη, κατακτώντας τον τίτλο μετά από 13 χρόνια. Με νέο προπονητή και αυτή, καθώς ο Φόντα διαδέχτηκε τον Μπραϊτενράιτερ. Προέρχεται από ήττα με 3-2 στο πρόσφατο φιλικό με την Στουτγκάρδη, ενώ είχε κερδίσει τα τέσσερα προηγούμενα. Τα πάει καλά μακριά από το γήπεδό της, έχοντας κερδίσει τα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια. Με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του τροπαίου, η Ζυρίχη μπορεί να είναι ανταγωνιστική κόντρα στη Γιούνγκ Μπόις. Θα επιλέξουμε το Ζυρίχη +1 ασιατικό σε απόδοση 1.98.

Πιο αργά, στις 21:00, η Κορόνα Κιέλτσε φιλοξενεί τη Λέγκια Βαρσοβίας για την 1η αγωνιστική της Α' Πολωνίας.

Επέστρεψε στην ανώτερη κατηγορία η Κιέλτσε μετά από δύο χρόνια μέσω των μπαράζ ανόδου. Μάλιστα, χρειάστηκε ένα τέρμα στην παράταση στον τελικό για να ανέβει. Μέχρι στιγμής, στα φιλικά έδειξε να έχει πρόβλημα στην επίθεση, δεν έχει σκοράρει στα τρία πιο πρόσφατα, στα οποία και γνώρισε την ήττα.

Δυσκολίες αντιμετώπισε την περσινή σεζόν η Λέγκια, αν και στόχευε στο πρωτάθλημα τελικά έφτασε να μάχεται για την παραμονή. Τελικά, ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στη 10η θέση της κατάταξης. Νέος τεχνικός της είναι ο Ρούναϊτς, ωστόσο δείχνει ακόμη ανέτοιμη, μιας και έχασε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία φιλικά της. Μπορεί να χρειάζεται χρόνο για να βρει τα πατήματά της, όμως η Λέγκια απέναντι στην πιο αδύναμη αγωνιστικά και νεοφώτιστη Κιέλτσε έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, μιας και χρειάζεται να δείξει ότι έχει γυρίσει σελίδα από πέρσι. Θα κρατήσουμε το διπλό σε απόδοση 1.95.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου.