Skip to main content

Σε ποια σημεία της Εθνικής Οδού θα πραγματοποιούνται εργασίες πρασίνου

Από αύριο, Πέμπτη 3 Ιουνίου και για τον μήνα Ιούνιο, θα πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού πρασίνου στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης

Εργασίες καθαρισμού πρασίνου θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης - Γαλάτιστας - Αρναίας - Παλαιοχωρίου από την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 και κατά τον μήνα Ιούνιο, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού πρασίνου στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης – Γαλάτιστας- Αρναίας- Παλαιοχωρίου κατά την διάρκεια της ημέρας οι οποίες θα διαρκέσουν από την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 και μέχρι να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός και στις δύο κατευθύνσεις της οδού.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν από τον κόμβο της Αγίας Αναστασίας – Γαλαρινού.

Η Απόφαση της κατ΄εξαίρεσης εκτέλεσης εργασιών συντήρησης κατά τον μήνα Ιούνιο είναι η υπ`αριθ. 2501/34/383 -ιδ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.

Ήδη έχει γίνει η σχετική  συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας  στη διάρκεια των εργασιών.