Skip to main content

Αισιοδοξία στη Ρέιντζερς για Αντόνιο Τσόλακ - «Βελτιωμένη πρόταση στον ΠΑΟΚ»

Τα δημοσιεύματα από τη Σκωτία, κάνουν λόγο για βελτιωμένη πρόταση για τον Αντόνιο Τσόλακ που έφτασε στα γραφεία του Δικεφάλου του Βορρά

Αισιοδοξία υπάρχει στη Ρέιντζερς για την ολοκλήρωση του Αντόνιο Τσόλακ από τον ΠΑΟΚ. Τα δημοσιεύματα από τη Σκωτία, κάνουν λόγο για βελτιωμένη πρόταση που έφτασε στα γραφεία των «ασπρόμαυρων», η οποία δεν απέχει πολύ από τις απαιτήσεις του ελληνικού συλλόγου.  
 
Ο σύλλογος του «Άιμπροξ» κατέθεσε πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων λιρών για τον 28χρονο Κροάτη επιθετικό, ελαφρώς ανεβασμένη σε σχέση με την προσφορά των 1,75 εκ. λιρών της περασμένης εβδομάδας, η οποία είχε απορριφθεί από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, οι Θεσσαλονικείς αξιώνουν 2,5 εκ. λίρες για την παραχώρηση του πρώην φορ της Μάλμε, ωστόσο οι Σκοτσέζοι, πέραν των χρημάτων, έχουν «ρίξει στο τραπέζι» και ποσοστό μεταπώλησης αλλά και μπόνους επίτευξης στόχων.  

Ελπίζει, έτσι, η ομάδα του Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ πως εν τέλει θα κάμψει τις αντιστάσεις του ΠΑΟΚ που, εκ των πραγμάτων, θα χρειαστεί να... βγει στην αγορά για αναζήτηση επιθετικού, καθώς θα απομείνει μόνο με τον Νέλσον Ολιβέιρα.