Skip to main content

Γιαννούλης: Καμπανάκι για το Σέιχ Σου η φωτιά του Σαββάτου στο Πανόραμα

Να τεθεί άμεση σε εφαρμογή η επιχείρηση καθαρισμού με τη συλλογή κλαδιών σκουπιδιών και φερτών υλικών ζητά από τον Νίκο Χαρδαλιά ο βουλευτής.

Να ακούσει τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης όσον αφορά τα μέρη που χρειάζεται παρέμβαση για το Σέιχ Σου καλεί τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

Με την ευκαιρία της αυριανής επίσκεψης του Νίκου Χαρδαλιά στη Θεσσαλονίκη για την αυτοψία στο περιαστικό δάσος της πόλης ο βουλευτής αναφέρει ότι πρέπει «να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή η επιχείρηση καθαρισμού με τη συλλογή κλαδιών, σκουπιδιών, φερτών υλικών και παρατημένων κορμών, που συνθέτουν σκηνικό ναρκοπεδίου για τον δάσος».

«Η μικρής έκταση πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το περασμένο Σάββατο σε χορτολιβαδική έκταση στο Πανόραμα, ήταν ένα προειδοποιητικό καμπανάκι και ελπίζουμε να αφύπνισε την πολιτεία. Η κλεψύδρα έχει αδειάσει και είναι η ώρα, τα λόγια και οι δεσμεύσεις, να δώσουν τη θέση τους στα έργα. Η προστασία του Σέιχ Σου αφορά τη ζωή μας, το οξυγόνο των παιδιών μας, την πόλη που δεν πρέπει να ξαναζήσει την οικολογική καταστροφή του 1997"», καταλήγει ο βουλευτής.

Διαβάστε ακόμα: Ηχηρό καμπανάκι από τη φωτιά στο Πανόραμα - Φόβοι για «μικρό Μάτι» (φωτο+vid)