Τρίτη 3 Αυγούστου 2021
x

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ SOUTHEAST EUROPE ENERGY FORUM 2019

Ο Γενικός Διευθυντής, Λεωνίδας Μπακούρας παρουσίασε την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας και τη στρατηγική της επιτυχίας της.

Δυναμικό «παρών» έδωσε η ΕΔΑ ΘΕΣΣ στο Southeast Europe Energy Forum 2019 που διεξήχθη σήμερα στη Θεσσαλονίκη υπό τη διοργάνωση του Ελληνο - Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου και της Ελληνικής Δεξαμενής Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία.

Στο συνέδριο συμμετείχαν o Υφυπουργός Ενέργειας & Περιβάλλοντος, κ. Γεράσιμος Θωμάς, ο Αμερικανός Πρέσβης, κ. Τζέφρι Πάιατ, ο Πρέσβης της Ιταλίας, κ. Εφίζιο Λουίτζι Μάρας και πλήθος εκπροσώπων της ελληνικής αγοράς ενέργειας.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Γενικός Διευθυντής, κ. Λεωνίδας Μπακούρας, προέβη σε μια σύντομη παρουσίαση, με την οποία ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την αναπτυξιακή πορεία της Εταιρείας και τη στρατηγική της επιτυχίας που την κατατάσσει σήμερα στην κορυφή της ενεργειακής πυραμίδας. Παράλληλα, πληροφόρησε τους συμμετέχοντες για τους κύριους άξονες λειτουργίας των Εταιρειών Διανομής, τονίζοντας την πρωτοπόρο τεχνογνωσία που χρησιμοποιεί η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, διασφαλίζοντας έτσι την αδιάλειπτη και ασφαλή τροφοδοσία του δικτύου διανομής φυσικού αερίου σε ολοένα και περισσότερες περιοχές σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η συνεισφορά της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην έκδοση του Τεχνικού Κανονισμού και του Ρυθμιστικού Πλαισίου για την τροφοδότηση των απομακρυσμένων περιοχών με τη χρήση CNG, καθώς και ο ταχύς ρυθμός διείσδυσης του φυσικού αερίου στις περιοχές της Αδείας της, που αυτή τη στιγμή αγγίζει το 61% του πληθυσμού. Τέλος, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή το σταθερό νομοθετικό πλαίσιο αποτελεί κίνητρο ανάπτυξης και προσέλκυσης επενδύσεων, ενώ παράλληλα ενισχύει την αξιοπιστία της χώρας.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ