Skip to main content

Κατερίνα Βρανά: Δεν πάλεψα την ασθένεια μου σαν παλικάρι, αλλά ως δυνατή γυναίκα!

Η αγαπημένη stand up comedian μοιράζεται με τη Vwoman το δικό της θαύμα και πώς κατάφερε από το κώμα στη Μαλαισία να σταθεί και πάλι όρθια

Ήταν Μάρτιος του 2017 στο απόγειο της καριέρας της όταν η Κατερίνα Βρανά έπεσε ξαφνικά σε κώμα, ενώ βρισκόταν στην Μαλαισία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της. Λίγο καιρό πριν είχε αναδειχτεί  η καλύτερη γυναίκα κωμικός και μία από τους τρεις καλύτερες κωμικούς στον κόσμο στο stand up. Είχε κλεισμένη μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία με όνειρο να γυρίσει όλον τον πλανήτη και να κάνει τον κόσμο να γελά. Το όνειρο αυτό σταμάτησε τότε ξαφνικά.

Η Κατερίνα Βρανά έπαθε διάτρηση εντέρου εξαιτίας μιας φλεγμονής και στη συνέχεια έπεσε σε κώμα. Η αγαπημένη stand up comedian έφτασε ένα βήμα πριν το θάνατο όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια, όμως είναι ακόμα ζωντανή! Και αυτό είναι που μετράει! Με το μοναδικό της ταλέντο και το αστείρευτο χιούμορ που διαθέτει, δημιούργησε μία απολαυστική παράσταση stand up με τίτλο «Staying alive», την οποία το κοινό έχει λατρέψει, καθώς είναι sold out όπου και αν προβάλλεται.

Η Κατερίνα Βρανά με αφορμή την παρουσίαση της παράστασης «Staying Alive» μίλησε στη Vwoman και μοιράστηκε τη δική της ιστορία ζωής, αλλά και τις σκέψεις της για τις έμφυλες διακρίσεις που εμφανίζονται ακόμα και πάνω στη σκηνή μίας παράστασης stand up.

Διαβάστε τη συνέντευξή της στη Vwoman.gr